Sapun lichid intim cu extract de coada soricelului si musetel, 350 ml, Herbagen

5943059002340
5943059002340
1
Sapun
Herbagen
Stoc epuizat
1564 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sapun gel destinat mentinerii igienei constante a zonelor intime ale corpului. Contine extract de radacina de Achillea Millefolium (coada soricelului) si Chamomilla Recutita (musetel) cu efecte astringente si calmante asupra ranilor si leziunilor.
Administrare
Se foloseste zilnic, de fiecare data cand se efectueaza toaleta intima. Se dozeaza o cantitate suficienta ce se spumeaza cu apa, apoi se clateste bine.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sapun lichid intim cu extract de coada soricelului si musetel, 350 ml, Herbagen

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.