Sapun lichid DOVE Pump Silk, 250ml

9980033792
9980033792
1
Sapun
Unilever
Stoc epuizat
1018 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cu sapunurile-crema lichide Dove, spalarea mainilor devine un act de ingrijire.
Daca am numara de cate ori ne spalam pe maini in fiecare zi, am realiza ca apelam la sapunul lichid mai des decat la orice alt produs cosmetic.
Tocmai de aceea este atat de important sa alegem cu grija sapunul lichid pe care il folosim. Sapunul-crema lichid Dove actioneaza eficient pentru a oferi mainilor noastre un binemeritat tratament regal. Agentii de curatare indeparteaza eficient impuritatile si grasimile de pe suprafata pielii, iar spuma bogata si cremoasa se va simti in maini ca o matase.
Astfel, spalarea mainilor nu va mai fi o rutina, ci o etapa placuta a ritualului tau de frumusete a pielii.
Descopera mai jos sapunurile-crema lichide Dove, alaturi de sfaturi despre cum sa le folosesti in mod optim.
Poate ti se pare ca spalarea mainilor este doar ceva ce trebuie sa faci, dar este mult mai mult decat atat. Mainile noastre sunt supuse la multe – spalam vase, il spalam pe cap pe cel mic, ne ajuta sa ne pastram echilibrul in autobuz, sa scriem la calculator...si lista e nesfarsita. Fara indoiala, mainile noastre merita din plin putina afectiune. Cum le-o putem oferi? Facand spalatul pe maini un proces cat mai placut posibil. Iata cum sa-ti speli sau, mai degraba, cum sa-ti rasfeti mainile...in stilul Dove. Durata este cheia.
Sa incepem cu inceputul: o spalare corecta pe maini ar trebui sa dureze cel putin 20 de secunde si trebuie sa te asiguri ca-ti masezi bine toata suprafata mainilor cu produsul de curatare ales.Evita deshidratarea.
Ai constatat ca daca te speli des pe maini pielea ta devine uscata si isi pierde elasticitatea? Spala-te pe maini cu un produs care combina agentii de curatare cu cei de hidratare, precum sapunul-crema lichid Dove a carui formula speciala ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare a pielii tale. Contine ¼ crema hidratanta pentru a-ti mentine mainile hidratate si fine, plus o formula cu pH adaptat nevoilor pielii tale.Sterge-ti mainile cu grija.
Cand iti stergi mainile dupa spalare, foloseste un prosop curat. Daca se poate, tine in baie mai multe prosoape pentru maini si spala-le des. Nu numai ca astfel vor ramane pufoase si moi mai mult timp, prelungind senzatia de rasfat, dar scad si sansele de raspandire a microbilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sapun lichid DOVE Pump Silk, 250ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.