Sapun lichid Classic oferta 1+1, 500 ml, Touch

998100612447
998100612447
1
Sapun
Sarah
Stoc epuizat
835 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

SAPUNUL LICHID TOUCH este creat pentru igiena zilnica a mainilor, iar ingredientele sale ofera o senzatie de prospetime.

Formula sa contine minerale din sare de mare si glicerina, cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante.

Nu contine coloranti.

A se utiliza ori de cate ori este necesar.

Precautii:
Numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Nerecomandat persoanelor alergice la una din componente. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. A se depozita la o temperatura de 5-25°C, in incaperi curate si uscate, ferite de razele soarelui si de inghet.
Prezentare:
500 ml+500ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sapun lichid Classic oferta 1+1, 500 ml, Touch

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.