Sampon spuma de curatare fara apa, 200ml, Seni

9980048264
9980048264
1
Sampon
Seni
Stoc limitat
1597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

O metoda foarte buna pentru spalarea si improspatarea parului. Recomandate pentru varstnici si pentru persoanele imobilizate sau cu dizabilitati, in cazul carora este dificila spalarea parului in mod traditional.
Beneficii:
Pompita usor de utilizat;
Pentru toate tipurile de par;
Formula bazata pe agenti de curatare cu actiune delicata;
Proprietati de ingrijire si de catifelare;
Compozitie: DeoPlex – neutralizator de mirosuri de origine naturala, cu acţiune delicata si eficienta.
Mod de utilizare: Se utilizeaza cand nu este recomandata spalarea cu apa, de exemplu, in cazul ranilor cu vindecare lenta in situatiile in care nu aveti acces la apa, cum ar fi in timpul calatoriilor.
Forma de prezentare: 200ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sampon spuma de curatare fara apa, 200ml, Seni

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.