Șampon Revitalizant cu Keratină Co-Wash 5ml, Gerovital Tratament Expert

9980026252
9980026252
1
Sampon
Stoc epuizat
1605 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Șamponul revitalizant cu Keratină CO-WASH este un produs 2 în 1 ce asigură atât spălarea cât și condiționarea părului. Curăță delicat părul, îmbunătățește textura, protejează culoarea părului vopsit.
Fără spumă
2 în 1: Șampon & Balsam
Adresabilitate
Stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină. Keratina ajută părul să fie sănătos, rezistent, suplu, iar scăderea nivelului de keratină este rezultatul unui păr tern, subțire, fragil, lipsit de vitalitate. Pentru a ajuta părul să rămână frumos și sănătos, experții Gerovital au creat noi rețete eficiente pentru îngrijirea acestuia. Folosite periodic și în mod corect, produsele din gama Gerovital Tratament Expert Prevenire hrănesc în profunzime firul de păr, previn degradarea și ajută la refacerea structurii acestuia.
Ingrediente active
Keratina ajută la refacerea structurii degradate a firului de păr.
Mod de utilizare
Se aplică pe părul umed și se repartizează cu degetele până la rădăcină. Se masează ușor și se lasă să acționeze 3 - 5 minute, apoi se clătește din abundență. Nu mai este necesară utilizarea măștilor de păr sau a altui balsam.
Nu face spumă!
Beneficii
Păr curat, mătăsos, strălucitor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Șampon Revitalizant cu Keratină Co-Wash 5ml, Gerovital Tratament Expert

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.