Șampon reparator 5 în 1 cu ceai verde și betaină, 400 ml, Cosmetic Plant

9981616561
9981616561
1
Sampon
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1498 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

0% parabeni, parafine, coloranți
Șamponul reparator îmbunătățește rezistența firului de păr și contribuie la repararea acestuia. Ceaiul verde are proprietăţi antioxidante și activează microcirculaţia la nivelul scalpului. Betaina, ingredient activ ecocertificat, oferă multiple beneficii părului și scalpului. Testele efectuate de către producătorii ingredientelor active demonstrează:
 reducerea cu 36% a vârfurilor despicate și cu 13.4% a numărului firelor de păr rupte;
crearea unei bariere protectoare pe scalp, care ajută la menținerea hidratării acestuia;
reducerea cu 50% a efectului de electrizare generat de umiditate;
ușurarea descurcării firelor de păr umede și uscate;
fortifierea în timp a părului.
Mod de utilizare: Se aplică pe părul ud și cu spuma formată se masează ușor pielea capului. Se lasă să acţioneze 2-3 minute, apoi se clăteşte. Se reaplică dacă este necesar.
Se recomandă utilizarea şamponului de 2 / 3 ori pe săptămână.
Pentru îngrijire suplimentară folosiți, în funcție de necesitate, și Balsamul fortifiant cu nuc și vitamina B6, Loțiunea tonifiantă cu ardei iute şi / sau Loţiunea STOP! căderii părului cu trifoi roşu.
Evitați contactul cu ochii! Dacă totuși se produce, clătiți imediat.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Șampon reparator 5 în 1 cu ceai verde și betaină, 400 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.