Sampon PsoriTis cu Uree 10%, 120 ml, Tis Farmaceutic

9980046905
9980046905
1
Sampon
Tis Farmaceutic Sa
Stoc limitat
1386 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 09:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Sampon cu proprietati hidratante, regenerante si keratolitice (de indepartare a scuamelor) asupra firului de par uscat si deteriorat. Favorizeaza indepartarea placilor scuamoase de la radacina firului de par, provocate de psoriazis; indeparteaza senzatia de “strangere a pielii capului”si pruritul cauzate de acestea, eliberand firul de par.
Ingrediente:
Uree, acid lactic, extracte naturale (germeni de grau, ghimpe) si excipienti.
Mod de utilizare:
Se aplica pe parul umed, se maseaza usor la radacina parului, insistand pe locurile cu scuame. Se lasa sa actioneze 3-5 min, se clateste bine si se repeta aplicarea de cate ori este nevoie. Se utilizeaza de 2 ori pe saptamana, timp de 6 saptamani.
Prezentare:
120 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sampon PsoriTis cu Uree 10%, 120 ml, Tis Farmaceutic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.