Sampon Plus Volum, 200ml Favisan.

9980040187
9980040187
1
Sampon
Favisan
Stoc epuizat
1349 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere Sampon Plus Volum Bio 200ml de la FAVISAN
Actiune: Este un sampon cremos, ideal pentru parul care se lipeste de pielea capului. Ingredientii naturali pe care ii contine actioneaza sinergic, conferind volum parului. Polivinilpirolidona ii da volum si elasticitate, permitand pieptanarea parului umed, fara ca acesta sa se rupa. Vitamina B5 (impotriva incaruntirii) contribuie la mentinerea integritatii parului, la regenerarea si revitalizarea lui. Germenii de grau sunt surse naturale de vitamina E, B si ceramide.
Ingrediente: aqua, sodium laureth sulphate, sorbitol, sodium lactate, PEG-4 distearyl ether(and) sodium laureth sulfate(and) distaeryl ether(and) dicaprylyl ether, sodium chloride, germinatum, Salvia officinalis, lactic acid, Salix alba, kaolin, sodium tetraborate, panthenol(vit B5), cupru sulfas.
*ingrediente provenite din agricultura biologica.
Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se maseaza usor, iar dupa 3 minute se clateste si se repeta. Ultima clatire se face cu apa acidulata, prin adaos de 1-2 linguri de otet sau suc de lamaie.
Testat dermatologic
Notificat si fabricat in UE
Continut: 200 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sampon Plus Volum, 200ml Favisan.

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.