Șampon pentru păr gras cu mentol și ulei esențial de mentă, 400ml, Cosmetic Plant

9980034316
9980034316
1
Sampon
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1447 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

0% parabeni, parafine, coloranți
Șamponul este destinat curățării eficiente a părului gras și eliminării sebumului în exces. Conține principii active cu efect seboreglator, antiseptic și antimătreaţă, îndepărtând impurităţile fără a degresa excesiv scalpul. Mentolul din compoziția șamponului produce o senzație plăcută de răcorire, iar uleiul de mentă stimulează circulația sangvină la nivelul scalpului. Sulful, substanţă cu eficienţă maximă în tratarea mătreţii, reglează secreția de sebum și are efect antiseptic. Extractul de urzică este recunoscut pentru efectul său de combatere a mătreţii, iar prin conținutul său de provitamina A și vitaminele C, K, B12 are proprietăţi de tonifiere a scalpului.
Mod de utilizare: Se aplică pe părul ud și cu spuma formată se masează ușor pielea capului. Se lasă să acţioneze 2-3 minute, apoi se clăteşte. Se reaplică dacă este necesar.
Se recomandă utilizarea şamponului de 2 / 3 ori pe săptămână.
Pentru îngrijire suplimentară folosiți, în funcție de necesitate, și Balsamul fortifiant cu nuc și vitamina B6, Loțiunea tonifiantă cu ardei iute şi / sau Loţiunea STOP! căderii părului cu trifoi roşu.
Evitați contactul cu ochii! Dacă totuși se produce, clătiți imediat.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Șampon pentru păr gras cu mentol și ulei esențial de mentă, 400ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.