Şampon Argan Plus Jojoba 250ml, Farmec

9980033219
9980033219
1
Sampon
Farmec Arganplus
Stoc epuizat
1347 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană.

Ingrediente active

Şamponul curăţă, protejează și redă strălucirea firului de păr de la rădăcină până la vârf. Uleiul natural de argan, având un conţinut ridicat de omega-6, omega-9, polifenoli, acizi graşi și vitamine, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi fragil, previne despicarea firelor de păr și uscarea scalpului.

Uleiul extras din fructele jojoba are efect emolient şi hrănitor asupra firului de păr şi contribuie la restabilirea echilibrului natural al scalpului.

Mod de utilizare
Se aplică pe părul umed şi se masează uşor. Se clăteşte abundent cu apă călduţă.
Beneficii
Uleiul extras din fructele jojoba
are un efect emolient şi hrănitor asupra scalpului şi a firului de păr
contribuie la autorestaurarea echilibrului natural al scalpului şi rădăcinii părului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Şampon Argan Plus Jojoba 250ml, Farmec

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.