Rotta Momordica

6421803001270
6421803001270
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
1240 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 09:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Momordica Extract
Proprietati:
Momordica charantia, sau Castravetele-amar, este o planta a carei fructe au fost utilizate initial in medicina populară chineza, avand proprietati asemanatoare cu cele ale insulinei. Contine 17 aminoacizi, dintre care 16 sunt comuni cu aminoacizii care compun insulina, fiind supranumita ”insulina vegetala”.
Studiile clinice efectuate cu extract din fructe, au confirmat efectul de mentinere in limite normale a glicemiei prin cresterea ratei de utilizare a glucozei si prin inhibarea proceselor de sinteza a acesteia. In plus, are si capacitatea de protectie si regenerare a celulelor beta-pancreatice.
Momordica Extract Rotta Natura contine o cantitate mare de substanta activa, standardizata, care, spre deosebire de planta simpla, garanteaza efectul zi de zi.
Efecte:
- mentine in limite normale nivelul glicemic
- participa la metabolismul glucidelor
- sustine functia secretorie a pancreasului
- sustine functia digestiva si contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal
Ingrediente:
Momordica charantia, extract 10:1 din fructe - 200 mg., dextrina din grau(agent de incarcare)
Mod de administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rotta Momordica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.