Roll-on cu vitamina C 8ml, Biomedicus

9980024067
9980024067
1
Cosmetice
Biomedicus
Stoc epuizat
1379 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fiole vitamina C uz cosmetic descriere:
Acidul salicili natural este un extract standardizat obtinut din scoarta de salcie cu o structura similara cu cea a aspirinei. Acest acid este foare apreciat pentru proprietatile sale exfoliante, antibacteriene si antiacneice.
Acidul salcilic contribuie semnificativ la regenerarea celulara la nivelul tegumentelor, crescand rata de reinnoire a celulelor. Aceasta regenerare celulara conduce la o imbunatatire a aspectului general al pielii. De asemenea, reduce liniile fine si ridurile, contribuie la vindecarea cicatricilor minore, ajuta la transportarea mai adanca in piele a altor active, indeparteaza celulele moare si resturile ce blocheaza porii.
Colagenul este o proteina care da aspect sanatos si elasticitate pielii. Cantitatea de colagen scade, pe masura ce organismul noastru imbatraneste, de aceea pentru atenuarea vizibila a ridurilor este necesara suplimentarea acestuia. Pielea noastra contine colagen in proportie de aproximativ 70%, iar solutia Collagen ajuta la redefinirea structurii epidermei redandu-i frumusetea si luminozitatea, are un efect de intinerire si de reinnoire a pielii.
Funcția primară a pielii este de a acționa ca o barieră împotriva factorilor din mediul înconjurător, iar structura sa unică reflectă acest lucru. Pielea este compusă din două straturi: stratul exterior epidermal este foarte celular și asigură funcția de barieră, iar stratul dermic interior asigură rezistența și elasticitatea și totodata oferă suport nutrițional epidermei. Pielea normală conține concentrații ridicate de vitamină C, ce susține funcții importante, stimuleaza sinteza de colagen și ajuta la protecția antioxidantă împotriva razelor ultraviolete.
Pielea este un organ multifuncțional, cel mai mare din organism, iar aspectul său reflectă în general starea de sănătate și eficacitatea structurilor sale subiacente. Ea are multe funcții, dar rolul său fundamental este de a oferi protecție între mediul extern și țesuturile unui individ, oferind protecție împotriva amenințărilor mecanice și chimice, agenților patogeni, radiațiilor ultraviolete și chiar impotriva deshidratarii.
Mod de utilizare vitamina C roll on:
Agitati bine inainte de utilizarea produsului. Deoarece produsul contine ingrediente naturale, este un lucru normal sa existe o eventuala depunere. Cu aplicatorul special, masati usor suprafata dorita, folosind miscari usoare, circulare, fara a apasa. Efectul antirid se simte imediat dupa uscare.
Conservarea produsului vitamina C roll on:
Pastrati produsul in frigider dupa deschiderea ambalajului. Nu utilizati produsul dupa data limita de pe ambalaj. Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Ingrediente: acid salicilic si colagen marin solutie.
Prezentare: 8 ml
Marca: Biomedicus

Review

General

Tip produs Roll-on
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Femei
Beneficii Ingrijirea pielii
Cantitate 8 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Roll-on cu vitamina C 8ml, Biomedicus

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.