Rinofluimucil 10 Mg+5 Mg/ml Spray Nazal, Angelini

9980037397
9980037397
1
Spray Buco
Angelini Zambon Group
Stoc epuizat
2849 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Rinite acute şi subacute, cu secreţii excesive şi mucopurulente;
Rinite cronice şi mucocrustoase;
Rinite vasomotorii;
Sinuzite.

Dozaj : Rinofluimucil este folosit pentru administrare pe cale nazală cu ajutorul unui pulverizator. Adulţi: 2 pulverizari/nară, de 3-4 ori/zi 
Copii peste 6 ani: 1 pulverizare/nară, de 3-4 ori/zi A nu se depăşi doza recomandată. 
După deschidere, medicamentul poate fi utilizat pentru o perioadă ce nu poate depăşi 20 de zile. Instrucţiuni pentru deschiderea sticlei şi folosirea pulverizatorului: 
Îndepărtaţi dopul sticlei. 
Luaţi pulverizatorul şi îndepărtaţi dispozitivul de protecţie. 
Introduceţi pulverizatorul în sticlă. 
Îndepărtaţi dopul pulverizatorului. 
Apăsaţi pulverizatorul de câteva ori pentru a-1 activa înainte de folosire. 

Contraindicații: Hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1. Risc de apariţie a glaucomului cu unghi închis. 
Hipertiroidism. 
Antecedente de accident vascular cerebral sau prezenţa unor factori de risc care pot favoriza apariţia unui accident vascular cerebral datorită activităţii simpatomimetice α a tuaminoheptan-ului. 
Hipertensiune arterială severă sau neechilibrată de un tratament. Insuficienţă coronariană severă. 
Risc de retenţie urinară, legată de tulburări uretroprostatice. Antecedente de convulsii. 
În asociere cu simpatomimetice cu acţiune indirectă: vasoconstrictoare utilizate pentru decongestionare nazală, cu administrare orală sau nazală. 
A nu se utiliza medicamentul în timpul şi în cele două săptămâni următoare terapiei cu inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO). 
A nu se administra copiilor sub 6 ani.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rinofluimucil 10 Mg+5 Mg/ml Spray Nazal, Angelini

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.