Rilastil Xerolact Crema Reparatoare Pentru Maini X 30 Ml

9980047320
9980047320
1
Crema
Rilastil
Stoc limitat
2147 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 16:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Rilastil Xerolact crema reparatoare pentru maini, 30 ml, ingrijire delicata pentru piele sensibila
Daca te confrunti cu piele uscata si crapata, e un semn ca sistemul de protectie al acesteia are de suferit. Frigul, vantul uscat si lipsa hidratarii pot duce la disconfort si mancarimi. Ai grija de pielea mainilor tale cu Rilastil Xerolact crema reparatoare pentru maini, 30 ml, care hraneste in profunzime si protejeaza epiderma de agresiuni externe. Rilastil Xerolact se absoarbe rapid in piele si ii reda acesteia elasticitatea pierduta. Formula cu 20% unt de shea face din Rilastil crema indicata pentru refacerea pielii deteriorate.
Cu 20% unt de shea;
Pentru pielea crapata, deteriorata si sensibila;
Hranitoare si protectoare;
Repara pielea afertata de catre agentii atmosferici sau substantele agresive, restabilind pelicula hidrolipida;
Hraneste pielea mainilor si ii reda elasticitatea;
Confera instantaneu confort pielii, deoarece se absoarbe rapid in piele;
Pentru pielea foarte uscata, crapata si afectata de vant, frig sau substante agresive.
Ingrediente RILASTIL XEROLACT Crema reparatoare pentru maini:
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Isohexadecane, Betaine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Polymethyl Methacrylate, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Ethyl Vanillin, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, PEG-8, Tocopherol, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Chlorphenesin, O-Cymen-5-Ol.

Rilastil Xerolact crema reparatoare pentru maini, 30 ml nu contine coloranti si derivate din grau si a fost minutios testata clinic si dermatologic. Aplica crema de maini Xerolact pe pielea uscata, curatata in prealabil, de cate ori ai nevoie. Rilastil Xerolact crema reparatoare pentru maini, 30 ml are o textura moale, blanda, si se absoarbe rapid. 

Folositi crema conform instructiunilor de pe ambalaj. Evitati contactul cu ochii. A se pastra tubul inchis corect si departe de caldura.


Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rilastil Xerolact Crema Reparatoare Pentru Maini X 30 Ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.