Rilastil Acnestil Crema Trat Mat Ten Acneic Gras, 40ml

9980047321
9980047321
1
Crema
Rilastil
Stoc limitat
5987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 12:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

RILASTIL ACNESTIL - Crema tratament este o crema preparata special pentru tratamentul pielii mixte, uleioase si predispuse la acnee.
Rilastil Acnestil are o actiune keratolitica, de normalizare a sebumului, calmanta si matifianta, reducand si contribuind la prevenirea imperfectiunilor pielii cu impuritati.
Imbogatita cu pantenol, ceramide si acid hialuronic, are o actiune hidratanta. Agentul antimicrobian tine sub control dezvoltarea microorganismelor pe piele.
Rilastil Acnestil contine Azeloglicina, Acid Salicilic, Oligopeptide-10 si Niacinamida.
Mod de utilizare RILASTIL ACNESTIL - Crema tratament:
Aplicati pe pielea curata si uscata, dimineata si seara. Pentru igiena pielii dumneavoastra, este recomandat sa folositi agenti de curatare neagresivi, de preferinta spuma (fara gaz propulsor).
DOAR PENTRU UZ EXTERN
Evitati contactul cu ochii, conturul ochilor si membranele mucoase; in cazul contactului clatiti cu apa din abundenta. A se pastra inchis corect si departe de caldura.
FARA PARFUM SI DERIVATE DIN GRAU
NONCOMEDOGENIC
HIPOALERGENIC*
TESTAT CLINIC
NONFOTO-IRITANT
NONFOTO-SENSIBILIZANT
TESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR**

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rilastil Acnestil Crema Trat Mat Ten Acneic Gras, 40ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.