Rezerve periuta de dinti electrica EB18 3D White, 2buc, Oral B

9980015349
9980015349
1
Dispozitiv
Oral B
Stoc epuizat
3987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Capatul de periaj Oral-B 3DWhite indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita si reda albul natural al dintilor in 2 saptamani, prin indepartarea petelor de suprafata.

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj 3DWhite inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Cupa lui e creata special pentru albirea dintilor, indepartand petele de pe suprafata acestora.

Capatul de periaj 3Dwhite e creat special pentru a te ajuta sa obtii un zambet mai alb din prima zi de folosire*. Cupa speciala indeparteaza cu delicatete petele de suprafata pentru a reda albul natural al dintilor.

* prin eliminarea petelor de suprafata

Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata. Astfel vei mentine un nivel de curatare superior.

Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Capatul de periaj 3DWhite e compatibil cu toate periutele de dinti electrice Oral-B.

Descopera noul nivel al ingrijirii orale oferite de Oral-B, liderul mondial in domeniul periutelor de dinti*. Fiecare capat de periaj Oral-B iti ofera o curatare superioara fata de periutele manuale obisnuite. Gaseste capatul de periaj Oral-B care ti se potriveste!

* bazat pe un studiu din anul 2014, folosind un esantion reprezentativ de medici stomatologi la nivel mondial

Pachetul contine:

-2 capete de periaj.

Review

General

Tip produs Rezerva periuta de dinti
Recomandat pentru Unisex
Zona corporala Dinti
Cantitate 2 bucati

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Rezerve periuta de dinti electrica EB18 3D White, 2buc, Oral B

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.