Revalid, 90 capsule, Ewopharma

9980016166
9980016166
90
Capsule
Ewopharma Internatio
Stoc epuizat
8683 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale.
Căderea părului și tulburări ale creșterii părului de origine necunoscută.
Tulburări trofice ale fânerelor.
Pentru alopecia androgenică, efectul Revalid este limitat la revitalizarea părului rămas.
Contraindicații:
Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Reacții adverse: În cazul administrării a 6 capsule pe zi pot să apară ocazional tulburări digestive. În acest caz se recomandă reducerea dozei la 3 capsule pe zi
Interacțiuni: Administrarea Revalid trebuie întreruptă în cursul tratamentului cu sulfonamide (activitatea sulfonamidelor este diminuată de către acidul paraaminobenzoic).
Compoziție:
O capsulă conține: DL- metionina 100 mg, L-cistina 50 mg, pantotenat de calciu 50 mg, clorhidrat de tiamină 1,5 mg (vit. B1), clorhidrat de piridoxină 10 mg (vit.B6), acid paraaminobenzoic 20 mg, extract de mei 50 mg, extract de germeni de grâu 50 mg, drojdie de bere 50 mg, complex de mineral chelatat 65 mg - corespunzător la Fe 2 mg, Zn 2 mg, Cu 0,5 mg și excipienți: dioxid de siliciu coloidal anhidru, gelatina, galben de chinoleină (E 104) și indigo carmin (E132).
Mod de administrare:
Doza uzuală este de 1 capsulă Revalid de 3 ori pe zi, administrată cu o cantitate suficientă de lichid, înainte de masă sau în timpul mesei.
Deși s-au obținut rezultate favorabile înainte de terminarea primei luni de tratament, o cură de Revalid trebuie sadureze în mod normal 3 luni. Dacă este necesar, durata tratamentului poate fi prelungită sau tratamentul poate fi repetat.
În funcție de gravitatea afecțiunii, tratamentul poate fi început cu o doză de 2 capsule Revalid de 3 ori pe zi; revenirea la doza uzuală de 1 capsulă Revalid de 3 ori pe zi se va face după prima lunade tratament.
Nu au fost observate interacțiuni la pacienții cu medicație concomitentă.
Prezentare:
90 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Revalid, 90 capsule, Ewopharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.