Respiral Forte, 60 comprimate, 1+1, Dacia Plant

6421930321364
6421930321364
1
Comprimate
Dacia Plant
Stoc limitat
2496 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii.
- decongestionarea tractului respirator;
- mentinerea sanatatii faringelui, laringelui, amigdalelor, traheei, bronhiilor si a cavitatii bucale.
Respiratia este cea mai sensibila functie vitala a organismului uman.
Daca ea este blocata, dupa numai 7 minute de absenta a oxigenului, celulele organismului uman incep sa moara.
Caile respiratorii se compun din cavitatile nazale, faringe, laringe, trahee, bronhii, plamani si comunica direct cu mediul exterior, motiv pentru care sunt expuse actiunii factorilor nocivi din atmosfera.
Una din cauzele determinante ale aparitiei bolilor respiratorii este infectia. Paralel cu aceasta, pot aparea dureri de gat, se poate produce inflamatia mucoasei nazale, a faringelui, a laringelui, cu instalarea bolilor aferente (rinite, faringite, laringite, bronsite).
Bronsita este o infectie care se instaleaza la nivelul bronhiilor, fiind asociata cu inflamarea mucoasei bronhice si producerea de secretii in exces. Acestea produc obstructionarea respiratorie si ingreuneaza respiratia.
Respiral forte a fost conceput pentru ameliorarea capacitatii respiratorii si pentru oxigenarea mai eficienta a celulelor intregului corp.
Tratamentul afectiunilor respiratorii realizat cu ajutorul produsului respiral forte consta in administrarea de uleiuri volatile obtinute din plante care, in combinatie cu propolisul si cu mugurii de plop sa asigure actiunea antiseptica si descongestionanta asupra cailor respiratorii si sa elimine durerea si inflamatia care apar la acest nivel.
Ingrediente/comprimat:
Plop (Populus nigra) - extract hidroalcoolic 5:1 din muguri (40 mg); propolis - extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrina) 2,5% (40 mg); ulei esential de menta (Mentha piperita) (12 mg); ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globulus) (6 mg); ulei esential de pin (Pinus sylvestris) (6 mg); ulei esential de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) (1 mg); ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (1 mg); indulcitor: zahar compresibil; agenti de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.
Propolis:
Propolisul este un produs apicol care, prin compozitia sa bogata in flavonoizi si acid ferulic, prezinta proprietati antimicrobiene (fiind bactericid asupra germenilor gram pozitivi si bacteriostatic asupra germenilor gram negativi), antivirale (inhiband multiplicarea virusurilor), antimicotice, analgezice, antiinflamatoare, avand in acelasi timp si actiune cicatrizanta si trofica locala. Datorita acestor proprietati, propolisul este utilizat in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, amigdalite, sinuzite, bronsite, laringite, faringite, gripa, etc.
Muguri de plop (populi gemmae):
Rasina mugurilor de plop este sursa vegetala a propolisului, din acest motiv ea numindu-se si propolis vegetal. Din compozitia mugurilor fac parte derivati ai saligenolului (alcoolul salicilic), cum ar fi populozida, salicozida si salicilpopulozida, substante cu actiune antiseptica, analgezica, antipiretica si antiinflamatoare. Datorita acestor principii active, mugurii de plop se utilizeaza in afectiuni ale cailor respiratorii (traheite, bronsite acute si cronice).
Ulei volatil de pin (aetheroleum pini foliorum):
Uleiul volatil de pin contine α si β-pinen, limonen, silvestren, borneol, terpinolen, substante cu actiune antiseptica, dezinfectanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, diuretica si fluidifianta a secretiilor bronhice. Datorita acestor proprietati, uleiul volatil de pin se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul afectiunilor tractului respirator superior, bronsite, tuse de diverse etiologii, dar si al afectiunilor urinare (cistite, pielite, uretrite, litiaza urinara), a nevralgiilor si reumatismului.
Ulei volatil de tea tree (aetheroleum melaleuca alternifolia):
Uleiul volatil de tea tree contine: α-pinen, limonen, sabinen, cineol, eugenol, terpinolen, substante cu actiune antibacteriana (fiind bactericide la doze mari si bacteriostatice la doze mici), antivirala, antiinflamatoare. Datorita acestor proprietati, uleiul volatil de tea tree poate fi utilizat ca si adjuvant in tratamentul gripei, bronsitelor, sinuzitelor, laringitelor, tusei, otitelor si cistitelor.
Ulei volatil de menta (aetheroleum menthae):
Uleiul volatil de menta contine α si β-pinen, mentol, mentona, cineol, limonen, β-tuiona si sabinen, substante cu actiune antispastica, antibacteriana, secretolitica, descongestionanta asupra sinusurilor si cailor respiratorii, analgezica si usor anestezica. Datorita acestor proprietati, uleiul de menta se utilizeaza ca si adjuvant in tratamentul infectiilor respiratorii, tusei convulsive, tusei spastice, in faringite, laringite, sinuzite, tulburari digestive, etc.
Ulei volatil de eucalipt (aetheroleum eucalypti):
Datorita continutului mare in eucaliptol, uleiul volatil de eucalipt are proprietati secretolitice, expectorante si descongestionante asupra sinusurilor si cailor respiratorii. Ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronhice, putand fi administrat ca si adjuvant in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, tuse convulsiva, tuse iritanta, astm si sinuzita, precum si pentru aseptizarea cavitatii bucale, a faringelui si a laringelui.
Ulei volatil de cimbru (aetheroleum thymi):
Cimbrul este un condiment picant si aromat, fiind recomandat traditional atat in afectiuni respiratorii, cat si in afectiuni digestive. in fitoterapia clasica, cimbrul este folosit ca si adjuvant in multe afectiuni respiratorii (sinuzite, faringite, bronsite), datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si calmante, asigurate in primul rand de timol, carvacrol si alte componente ale uleiului volatil. de asemenea, s-a mai pus in evidenta actiunea secretolitica (de scadere cantitativa a secretiilor) si antispastica a componentelor uleiului volatil, ceea ce permite utilizarea plantei in tusea convulsiva, tusea spastica si astmatica.
Actiuni:
Antiseptic, bactericid asupra germenilor gram pozitivi si bacteriostatic asupra germenilor gram negativi, antimicotic, antiviral, analgezic, usor anestezic, antiinflamator, cicatrizant si trofic local, antispastic, secretolitic (produce scaderea secretiilor) descongestionant al sinusurilor si cailor respiratorii, fluidifiant al secretiilor bronhice
Indicatii:
Faringite, amigdalite, laringite, traheobronsite, bronsite acute si cronice, sinuzite, adenoidite, pneumonii, tuse de diverse etiologii, halena
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 14 ani: cate 1-2cpr. de 3 ori pe zi.
Copii intre 5 si 14 ani: cate 1/2- 1cpr. de 3 ori pe zi, in functie de varsta si greutate.
Copii sub 5 ani: este recomandat dupa varsta si greutate, cu avizul medicului.
Comprimatele se sug imediat dupa masa, dupa care nu se consuma nimic timp de 30min.
Contraindicatii:
Diabet, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului
Prezentare:
60+60 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Respiral Forte, 60 comprimate, 1+1, Dacia Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.