Relizema Ultra Hidratare Lotiune 400ml

9981261547
9981261547
1
Lotiune
Berlin Chemie
Stoc epuizat
8887 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

"Hidratează, hrănește și protejează pielea sensibilă și uscată. Relizema™ ultra hydrating lotion este un produs de îngrijire zilnică pentru pielea uscată și sensibilă și/sau cu tendință atopică. Această formulare bogată a Relizema™ este potrivită pentru adulți și copii. Datorită combinației inovatoare a unui compus cu trei tipuri diferite de ceramide care ajută la restaurarea barierei naturale a pielii, un amestec de uleiuri vegetale care potențează hidratarea și elasticitatea pielii și un complex liposolubil de ceramide care protejează pielea. Potrivită pentru pielea sensibilă și intolerantă supusă iritației și pruritului, cu absorbție rapidă, non-grasă și non-lipicioasă. Formulare fără parfum, parabeni, silicon și parafină pentru reducerea riscului de sensibilizare. Testat dermatologic.
Testat pentru nichel și metale grele."

Curățați pielea cu Relizema™Hydrating Cleansing Bath Oil sau Relizema™ Lipid Replacing Cleanser înainte de a utiliza Relizema™ Ultra Hydrating Lotion.
Apăsați pompa de dozare o dată sau de două ori, aplicați o cantitate mică pe mâini, apoi masați ușor pielea până la absorbția completă.

Depozitați departe de sursele de căldură. Nu utilizați dacă recipientul pare deteriorat sau este deschis. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Flacon cu dozator (400 ml). 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Relizema Ultra Hidratare Lotiune 400ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.