Regenovex Gel 40 ml, Mentholatum

9980024515
9980024515
1
Gel
G.t.s. Solution Srl
Stoc epuizat
4697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Regenovex® Gel :
- contine ingrediente cu rol functional din surse naturale;
- conceput pentru aplicarea la nivelul tuturor articulatiilor, inclusiv genunchi, umar si sold;
- poate fi utilizat atat pe timpul zilei cat si al noptii.

Recomandari de administrare:
Dispozitiv cu pompita, usor de utilizat. La prima utilizare apasati pompita de mai multe ori pentru a o activa. Aplicati gelul direct pe articulatie, de maxim trei ori pe zi. Non-gras, se absoarbe usor.
Pentru uz extern. Nu aplicati pe pielea iritata sau cu leziuni si nici in apropierea ochilor. Daca apare iritatie la nivel local, intrerupeti administrarea. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati.

Ingrediente:
Apa, alcool denaturat, glicerina, acid hialuronic, ulei marin pur Bionovex® *, parfum, polisorbat 20, mentol, propilenglicol, acrilati/ C10-30 alchil acrilat crospolimer, citronelil metil croton, trietanolamina, imidazolidinil ureea, metilparaben sodic, vitamina E.

*extract din surse controlate de Midii cu margini verzi de cultura, originare din Noua Zeelanda, bogat in acizi grasi Omega-3.

Prezentare:
40 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Regenovex Gel 40 ml, Mentholatum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.