Redoxon Inmuno 4, 14 plicuri, Bayer

8470001606723
8470001606723
1
Plicuri
Reckitt Benckiser
Stoc epuizat
1997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Redoxon Inmuno 4: Este o combinație de ingrdiente active (Vitamina C, Echinacea, Propolis și Zinc) creată special pentru a ajuta și întări sistemul natural de apărare al organismului.

Mod de utilizare:

Se recomandă câte 2 plicuri pe zi la apariția manifestărilor neplăcute ale răcelii și se continuă pa la dispariția lor, maxim 7 zile.

În perioadele cu schimburi bruște de temperatură și de efort fizic sau mental crescut, se recomandă 1plic pe zi, timp de 14 zile.Dacă este necesar cura se poate repeta după o perioadă de pauză de 14 zile.Produsul se dizolvă direct în cavitatea bucală, fără a fi necesară dizolvarea în apă

Supliment alimentar cu îndulcitori.
Conține: Aspartam (sursa de fenilalanină). Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Se recomandă adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani.
Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricealt igedientdin compozitia sa.
Nu este indicat in sarcina si alaptare.
Prezentare:
14 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Redoxon Inmuno 4, 14 plicuri, Bayer

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.