Recalcin cu Vitamina K2 naturala, 30 capsule, Rotta

9980033892
9980033892
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc epuizat
1910 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recalcin este un supliment natural destinat persoanelor care au nevoie de un aport suplimentar de calciu si care doresc sa-si mentina integritatea si rezistenta oaselor.
Utilizarea sa este indicata si in perioada menopauzei pentru a preveni pierderea de calciu caracteristica acestei perioade.
Ingredientele prezente actioneaza sinergic si asigura astfel functionalitatea sistemului osos si mineralizarea corecta a acestuia:
Aquamin reprezinta o sursa patentata de Calciu. Acesta este obtinut din algele rosiatice, Lithothamnion spp., recoltate din apele nepoluate ale oceanului Atlantic si care, pe intreaga durata a vietii absorb mineralele din mediul marin, pe care le fixeaza intr-o structura calcificata complexa. Datorita structurii asemanatoare pe care Calciul de origine vegetala o are cu scheletul uman, organismul il poate asimila si folosi extrem de usor.
Vitamina D2 are rolul de a sustine absorbtia si fixarea calciului. Aceasta provine dintr-o sursa speciala, naturala, drojdia de bere.
Vitamina K2 are rolul de a impiedica fenomenul de depunere a calciului neutilizat de organism pe artere. Studiile stiintifice au aratat ca prezenta sa, alaturi de vitamina D2, este esentiala pentru
fixarea calciului in oase.
Aportul insuficient de Vitamina K2 creste riscul de depunere a calciului la nivelul arterelor si de legare ineficienta a calciului în oase, rezultand artere lipsite de elasticitate, rigide.
este necesar pentru mentinerea sanatatii
sistemului osos si a sanatatii dintilor
contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos
contribuie la coagularea normala a sangelui
contribuie la functionarea normala a sistemului muscular
contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange
contribuie la absorbtia normala a calciului si fosforului
Recomandat:
persoanelor cu osteoporoza
femeilor la menopauza pentru a impiedica pierderile de calciu din masa osoasa
persoanelor cu deficit de calciu sau o absorbtie deficitara a acestuia
Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul la recomandarea medicului. Administrarea produsului la copii se va face la recomandarea medicului si numai in masura in care acestia pot inghiti fara dificultate capsula.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Recalcin cu Vitamina K2 naturala, 30 capsule, Rotta

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.