Raceala Si Gripa Forte, 60 capsule, Virus Protect

6420488024673
6420488024673
1
Capsule
Lab Medica
Stoc epuizat
2723 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Capsulele Răceală & Gripă Forte sunt realizate dintr-o combinație excelentă din cele mai bune elemente care susțin organismul pentru menținerea unui aparat respirator sănătos și puternic. De asemenea, combinația din plante cu un conținut de vitamina C și Zinc reprezintă elementul principal prin care aceste capsule ajută la formarea unui sistem imunitar puternic, întărind foarte mult rezistența corpului la răceli și gripe

Printre elementele care formează capsulele Răceală și Gripă Forte se regăsește pulberea de fructe de trandafiri de câine (Rosa canina) care este recunoscută pentru contribuția la o digestie mai bună, pentru proprietățile sale antiinflamatorii, laxative, astringente și stimulente sexual.

Pulberea de salcie (Salix alba) prin proprietățile sale active are rol antireumatic, antiinflamator, analgezic, sedativ, antipiretic, tonic, astringent și hemostatic.

Atât de cunoscută și apreciată pentru calitățile sale, vitamina C se regăsește în capsulele Răceală și Gripă Forte având rolul de întărire a imunității, protecție împotriva răcelilor, protecție a organismului împotriva bolilor cardiovasculare și reducere a riscului de boli cronice.

Folosite nu doar pentru ceai florile de mușețel se găsesc în capsule sub formă de pulbere (Matricaria chamomilla), recunoscută pentru acţiunea antispastică, antiinflamatorie, carminativă, antialergică și epitelizantă.

Sulfatul de zinc heptahidrat este unul dintre cele mai importante oligoelemente. Este prezent constant în corpul uman cu rolul de a menține funcționarea sistemului imunitar și a proceselor de diviziune celulară. Capsulele Răceală și Gripă Forte conțin un nivel optim de zinc pentru organism, care ajută la protecția corpului împotriva apariției infecțiilor.

Capsulele sunt contraindicate persoanelor alergice la aspirină/ salicilați. De asemenea, sunt contraindicate persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.

Supliment produs de SC Laboratoarele Medica SRL pentru VIRUS PROTECT

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Raceala Si Gripa Forte, 60 capsule, Virus Protect

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.