Quercetina 500 mg + vitamina D3, F195, 30 capsule, Fares

9980039560
9980039560
1
Capsule
Fares
Stoc epuizat
6507 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

O capsulă conţine:
500mg quercetină din surse naturale
1730 UI vitamina D3 din sursă naturală ( ce asigură 865% din VNR*)
VNR* = valoare nutriţională de referinţă
Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.
Quercetina este clasificată ca un flavonol, una dintre cele șase subclase de compuși flavonoizi. Numele a fost folosit din 1857 și este derivat din quercetum (pădure de stejar), după Quercus. Fla-vonolii de tip quercetină (în primul rând sub formă de glicozide quercetine), cele mai abundente dintre moleculele flavonoide, sunt răspândite pe scară largă în plante. Se găsesc într-o varietate de vegetale, inclusiv mere, fructe de pădure, legume Brassica, struguri, ceapă, ceai și roșii, precum și multe semințe, nuci, flori, scoarțe și frunze. Quercetina se găsește și în multe dintre plantele me-dicinale. La ceapa roșie, concentrații mai mari de quercetină apar în inelele exterioare și în partea cea mai apropiată de rădăcină, aceasta din urmă fiind partea plantei cu cea mai mare concen-trație.
O cercetare bibliografică rapidă efectuată de oameni de ştiinţă asupra informaţiilor existente în studii ştiinţifice a identificat, încă din această scriere, 58 de studii de intervenție clinică efectuate cu quercetină dintre care 19 sunt în curs de desfășurare iar 39 au fost finalizate. Dezechilibre de sănătate diverse fac obiectul interesului. Și în ultimele zile, rolul quercetinei în sănătatea imunitară atrage, de asemenea, o mare atenție.
Vitamina D3 sau colecalciferolul este o formă de vitamina D produsă în mod natural de piele atunci când este expusă la lumina ultravioletă. În principal, vitamina D promovează absorbția calciului în intestin și menține concentrații serice adecvate de calciu și fosfat pentru a permite miner-alizarea normală a oaselor, dar are şi alte roluri în organism, inclusiv reducerea inflamației, precum și modularea unor procese precum diviziunea celulară, funcția neuromusculară și imunitară, și al-tele. Multe gene care codifică proteinele care reglează proliferarea, diferențierea și apoptoza celulară sunt modulate în parte de vitamina D. Deoarece pe celulele imune (celulele B, celulele T și celulele care prezintă antigen) există receptorul vitaminei D și aceste celule ale sistemului imun sunt toate capabile să sintetizeze metabolitul activ al vitaminei D, vitamina D poate modula răspunsurile imune înnăscute și adaptative. Celulele sistemului imunitar sunt capabile să răspundă la vitamina D.
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 24,75 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Hrișca
extract uscat de salcâm japonez (Sophora Japonica) standarizat în min. 95% quercetină 475 mg
extract de ceapă roșie (Allium cepa) standardizat în min. 95% quercetină 25 mg
germeni de hrişcă (Fagopyri esculenti semen) cu 250 mcg/g vitamina D3 200 mg
Salcâmul japonez (Sophora japonica) este o plantă medicinală utilizată în China, Japonia și Coreea ca remediu pentru pentru mai multe probleme. Utilizarea acestei plante a fost înregistrată în tratatele medicinale clasice din China Antică și este înregistrată în prezent atât în Farmacopeea Chineză, cât și în Farmacopeea Europeană. Sophora japonica conține în concentraţii însemnate cinci flavonoide principale precum rutină, quercetină, izorhamnetină, izorhamnetină, genisteină și kaempferol, care prezintă o gamă largă de activități biologice.
Ceapa era deja recomandată de medicul Antichităţii Dioscoride, ca un ajutor aperitiv, iar Hippocrates, Paracelsus şi apoi Osiander o menţionează adesea. În Renania și mai ales în Elveția, de exemplu, pungi mici cu felii de ceapă proaspăt tăiate şi încălzite erau folosite ca mijloc de disipare a răcelilor, durerilor de gât. În Rusia, puterea vindecătoare a cepei era, de asemenea, foarte apreciată.
Hrişca este o plantă erbacee ale cărei seminţe constituie un element important al hranei în unele părţi ale Asiei, unde planta are o istorie de cultivare care datează de cel puţin 1000 de ani. Sămânţa de hrişcă este considerată o hrană sănătoasă. Frunzele plantei sunt şi ele comestibile, prezentând câteva acţiuni medicinale tradiţionale.
Germenii de hrişcă folosiţi în acest produs sunt cultivaţi controlat într-un mediu optim îmbogăţit cu vitamina D3, astfel încât plantele absorb cantitatea de care au nevoie, atingând concentraţiile optime din această vitamină.

Mod de administrare

Adulți: 1 capsulă pe zi, la masă

Durata curei: 1-3 luni

ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate, datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Quercetina 500 mg + vitamina D3, F195, 30 capsule, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.