Quercetin + Zn 30cps Herbagetica

6425262012174
6425262012174
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
2179 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stimuleaza functiile sistemului imunitar
Asigura un sistem imunitar puternic
Reduce efectele reactiilor alergice
Protejeaza organismul de stresul oxidativ
Sustine vederea
Sustine formarea sistemului osos
Mentine sanatatea parului, unghiilor si a pielii
Asigura secretiile de testosteron
Sustine fertilitatea si functiile de reproducere
Are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din Quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de Salcam-japonez si Zinc bisglicinat, forma superioara de Zinc.
Combinatia de Quercetina cu Zinc bisglicinat creste intensitatea efectelor imunostimulatoare ale celor doi nutrienti. Quercetina asigura transportul Zincului in celule pentru un efect crescut si absorbtie completa.
Quercetina este un polifenol (flavonol) prezent in mod natural in fructe, legume si diverse plante medicinale. Se foloseste in mod deosebit pentru fortificarea sistemului imunitar, protectie celulara fata de actiunea radicalilor liberi, protectia sistemului respirator, cardiovascular si muscular. Zincul este un mineral esential, implicat in majoritatea proceselor vitale din corp. Intervine asupra functiilor sistemului imunitar, regleaza secretiile hormonale, sustine procesul de crestere si regenerarea a tesuturilor, intervine in formarea sistemului osos, scade inflamatia si actioneaza ca antioxidant. Prin efectele remarcabile pe care le au cei doi nutrienti pentru sistemul imunitar, produsul Quercetin+Zinc se recomanda pentru deficiente imunitare, raceli, gripe, infectii si afectiuni ale tractului respiratori sau alergi.
Compozitie/1 capsula:
- Extract 30:1 de Salcam-japonez (Sophora japonica) cu minim 95% Quercetina: 250 mg
- Zinc Bisglicinat standardizat cu 28.5% Zinc: 18 mg*
Capsula gelatina
*Doza recomandata (2 capsule/zi) furnizeaza 10.26 mg Zinc 100%VNR (VNR=Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)
Mod de administrare: 1-2 capsule/zi

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Quercetin + Zn 30cps Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.