Quercetin mini, 30 capsule vegetale, Zenyth

98515156151
98515156151
1
Capsule
Stoc limitat
3417 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 12:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Imunitate, reducerea infecțiilor respiratorii și a simptomelor alergice. Doză potrivită și pentru copii. 30 capsule, 250 mg
Cunoscută până nu demult ca un antihistaminic natural, Quercetina este mai nou unul dintre cele mai recomandate suplimente în infecțiile respiratorii pentru scurtarea perioadei de boală și pentru întărirea imunității. În acest context, quercetina reduce gradul de infectare și replicare a anumitor virusuri, fiind eficientă atât în virusurile gripale și respiratorii, cât și în virusul hepatitei C.
Produsul Quercetin mini de la Zenyth conține 250 mg quercetină per capsulă, o doză potrivită pentru a fi administrată și copiilor.
Indicații:
- Întărirea sistemului imunitar.
- Diminuarea reacțiilor alergice (astm bronșic, rinită).
- Sănătatea sistemului respirator.
- Reducerea inflamației.
- Sănătatea sistemului cardiovascular.
- Reducerea tensiunii arteriale.
- Menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
- Scăderea colesterolului.
- Normalizarea nivelului de dopamină, serotonină și cortizol.
- Îmbunătățirea funcției cerebrale.
- Reducerea permeabilității intestinale.
- Acțiune anti-aging.
Ingrediente:
Quercetină (extract hidroetanolic din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica), standardizat la min. 95% dihidrat de quercetină – 250 mg.
Capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză.
Mod de administrare:
- Pentru adulți și copii peste 12 ani: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării specialistului. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Atenționări:
- Utilizarea de către copii mici, femei însărcinate, femei care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează se face doar la recomandarea specialistului.
Prezentare:
30 capsule vegetale

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Quercetin mini, 30 capsule vegetale, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.