Pudra de argila pentru tratamente cosmetice Aslavital, 750 g, Farmec

9980015940
9980015940
1
Cosmetice
Stoc epuizat
1297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Argila poate fi folosita in tratamentul tuturor tipurilor de ten (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate si ridate) prin prepararea unor masti instant sau pentru tratament corporal de prevenire si reducere a celulitei si vergeturilor.
Indicatii:
Argila poate fi folosita in tratamentul tuturor tipurilor de ten (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate si ridate) prin prepararea unor masti instant.
Pudra de Argila Aslavital este 100% naturala si este netratata chimic.
Actiune:
Argila reprezinta un ansamblu de proprietati benefice, care fac din ea un pamant viu si miraculos.
Este un regenerator fizic deosebit de puternic, care actioneaza ca un remineralizant forte asupra organismului, datorita continutului complex de Aluminosilicati si peste 20 de minerale naturale: fier, potasiu, sodiu, calciu, galiu, nichel, magneziu, mangan, cupru, zinc, sulf, cobalt, siliciu, aluminiu, fosfor, titan etc.
- reincarca celulele organismului cu energie vitala, revigorandu-le
- are o actiune reechilibranta de exceptie
- are o remarcabila putere antioxidanta, antitoxica, adsorbanta si absorbanta
- poseda virtuti antiseptice, cicatrizante, anesteziante si calmante
- constituie un adevarat filtru natural UV
- datorita fortei de atractie, argila atrage impuritatile la suprafata pentru a fi indepartate prin drenare.
Aplicare:
Pentru masti cosmetice: In functie de natura tenului, pudra de argila se poate amesteca cu diferite sucuri de fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de masline, galbenus de ou etc., obtinandu-se astfel masti cosmetice naturale.
Pentru tenurile grase, se recomanda combinarea Argilei cu sucurile naturale cu efect astringent obtinute din rosii, lamai, castraveti, caise, portocale etc.
Pentru tenurile normale si uscate, combinati Argila cu sucuri cu efect hidratant si nutritiv, obtinute din castraveti, telina, lapte, miere, ulei de masline, galbenus de ou.
Se obtine o pasta omogena care se intinde pe fata si pe gat, evitansu-se zona ochilor. Dupa o jumatate de ora se spala cu apa calduta.
Masca se poate aplica de 1-2 ori pe saptamana.
La fiecare aplicare, ingredientele care intra in amestecul cu pudra de argila pot varia.
Dupa utilizarea repetata a mastii, tenul devine catifelat, luminos, ridurile se diminueaza iar iritatiile dispar.
Pentru tratarea acneei: Efectul argilei pentru tratarea tenului acneic se datoreaza proprietatilor sale bactericide, antitoxice, antiseptice, adsorbante, absorbante, degresante, antialergice, reconstitutive si cicatrizante.
Utilizarea argilei duce la eliminarea grasimilor din tesuturi, iar prin cicatrizarea perfecta a zonei afectate, ramane o piele curata, fina si catifelata.
Pentru tratarea acneei se realizeaza un amestec din pudra de argila cu apa de la robinet, apa de pe tarate de grau, apa de mare, apa de izvor, formandu-se o pasta consistenta, care sa fie usor de aplicat.
Pasta de argila se aplica pe fata si frunte evitand zona ochilor si se lasa sa actioneze 20 minute. Argila uscata se spala cu apa calduta.
Tratamentul cu argila a acneei dureaza 7 zile, apoi se reia de cate 2 ori pe saptamana pana la vindecare.
In cazul cosurilor supurante, se aplica cataplasme subtiri, direct pe acestea, se lasa 2 ore, dupa care se inlocuiesc. In decursul a 24 ore se pot aplica 3-4 cataplasme, cea aplicata seara lasandu-se pana dimineata.
Pentru tratament corporal de prevenire si reducere a celulitei si vergeturilor: Datorita puterii mari de adsorbtie, absorbtie si detoxifiere, pudra de argila se poate folosi sub forma de cataplasme pentru prevenirea si reducerea celulitei si vergeturilor. De asemenea, pudra de argila este de un real folos in tratarea intepaturilor de insecte si a arsurilor solare.
Cataplasmele se prepara prin amestecarea pudrei de argila cu apa de la robinet. Cataplasmele pot fi subtiri (sub 0,5 cm grosime), medii (aprox. 1,5 cm grosime), groase (1,5-2 cm grosime). Cataplasmele de argila pot fi aplicate reci sau caldute, direct pe piele sau prin intermediul unui tifon.
La inceput se vor aplica cele subtiri timp de 1 ora, pe o suprafata care sa depaseasca cu putin zona de tratat. Progresiv se vor utiliza cataplasmele medii si groase, cu conditia ca ele sa fie bine suportate. Daca apar senzatii neplacute, se va scoate cataplasma si nu se va reinnoi decat dupa 12 sau 24 de ore.
NU se aplica cataplasme calde pe abdomen!
NU se va folosi niciodata un material sintetic pentru aplicarea cataplasmelor!
NU se pun cataplasme in timpul siestei (imediat dupa servirea mesei)!
In tinpul tratamentului cu argila alimentatia va fi antitoxica (fara grasimi, alcool).
Tratamentul dureaza 21 de zile si se poate repeta numai dupa un interval de 7-10 zile.
Odata inceput, tratamentul nu se intrerupe.Argila declanseaza un ansamblu de procese active succesive (drenaj, revitalizare), iar oprirea lor ar putea avea efecte nedorite.
Argila utilizata pentru cataplasme se arunca, fiind incarcata cu toxine.
Recomandari:
La realizarea amestecului se vor folosi numai vase, baghete din sticla, portelan sau lemn, eliminandu-se in totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic.
Argila uscata (utilizata) nu se refoloseste deoarece este imbibata cu toxinele extrase din zona de aplicare.
Se recomanda utilizarea in paralel a celorlalte produse cosmetice pe baza de argila din gama Aslavital.
Continut: 750 g

Review

General

Tip produs Pudra
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Femei
Beneficii Ingrijirea pielii
Tip piele Sensibila
Cantitate 750 g

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pudra de argila pentru tratamente cosmetice Aslavital, 750 g, Farmec

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.