Psoritis crema exfolianta, emolienta si hidratanta 50ml, TIS Farmaceutic

9980033853
9980033853
1
Crema
Tis Farmaceutic Sa
Stoc limitat
1587 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema cu proprietati exfoliante, emoliente si hidratante destinata ingrijirii pielii uscate si descuamate. Este special formulata pentru a fi aplicata si pe zonele acoperite cu par. Se aplica cu usurinta la radacina firului de par unde se absoarbe fara sa lase senzatia de gras.
Ureea confera produsului proprietati keratolice cu efect de curatare a epidermei prin inlaturarea scuamelor.
Asocierea cafeinei limiteaza si incetineste procesul de formare a scuamelor. În plus, cafeina are efect tonifiant asupra microcirculatiei periferice.
Ingredientele active din extractele vegetale si vitamina A maresc capacitatea de reepitelizare a pielii, avand efect emolient si hidratant.
Principii active: uree, extracte naturale (germeni de grau, patlagina, tataneasa, galbenele), cafeina, vitamina A
Utilizare: se aplica crema o data sau de doua ori pe zi, in cantitate suficienta cu varful degetelor si se maseaza usor pana la absorbtia acesteia.
Crema se aplica numai pe zonele afectate.
Nu este necesara spalarea parului inainte de aplicarea PsoriTIS crema si nici dupa.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Psoritis crema exfolianta, emolienta si hidratanta 50ml, TIS Farmaceutic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.