Protecardin 100 mg, 40 comprimate, Biofarm

W58213002
W58213002
40
ACIDUM ACETYLSALICYLICUM
Comprimate
Biofarm
Stoc epuizat
499 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Protecardin contine ca substanta activa acidul acetilsalicilic.
Protecardin inhiba adeziunea si agregarea trombocitelor din sange (plachete sangvine) si in felul acesta previne formarea cheagurilor de sange (trombi) in curs de dezvoltare (antiagregant plachetar).
Protecardin este utilizat pentru:
- prevenirea repetarii infarctului miocardic si a accidentului vascular cerebral (ischemic tranzitor si infarct cerebral);
- reducerea riscului de infarct miocardic la pacientii cu angina pectorala sau cu factori de risc multipli, cum sunt: hipertensiune arteriala, crestere ale valorii lipidelor din sange
(hipercolesterolemie), fumat, diabet zaharat si istoric familial;
- mentinerea circulatiei sangelui la nivelul vaselor de sange ale inimii dupa anumite interventii chirurgicale (plastie vasculara si sunt coronarian).
PROTECARDIN nu trebuie utilizat pentru tratamentul febrei sau al durerilor (indiferent de tipul acestora) deoarece elibereaza o cantitate mica de acid acetilsalicilic.
Mod de administrare
Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu suficient lichid, preferabil după masă.
Comprimatele nu trebuie divizate, sfărâmate sau mestecate.
Durata tratamentului
Medicamentul este destinat tratamentului de lungă durată, cu doza minimă eficace. Medicul va stabili
durata tratamentului. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Protecardin 100 mg, 40 comprimate, Biofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.