Prostenal Night 30 Tablete, Walmark

9980026332
9980026332
1
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
4639 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Prostenal Night combină bine evidențiate și utilizate în mod tradițional extracte de plante și substanțe nutritive care au un efect pozitiv asupra sănătății masculine. Menținerea prostatei în formă bună ajută la minimizarea frecvenței nocturne în picioare în toaletă.
Saw palmetto (Serenoa repens) este suportul natural recomandat pentru menținerea sănătății prostatei și a fluxului normal de urină.
Cranberriesul canadian (vaccinium macrocarpon) este considerat unul dintre "superfoods" din vremea noastră.
Ashwagandha (Withania somnifera) susține raloxismul și somnul de calitate pentru regenerarea completă a corpului în timpul nopții.
Vitaminele B1 și B2 ajută la menținerea activității sistemului nervos normal și a echilibrului mental.
Zincul contribuie la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge și la fertilitatea și reproducerea normală. Acesta joacă un rol în procesul de diviziune celulară.
Vitamina D3 este implicată în procesul de diviziune celulară și susține sistemul imunitar.
Pachetul conține 60 de comprimate.
Produsul nu este destinat să înlocuiască o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 Dozaj și metodă de utilizare
Doza recomandată este de 1 comprimat pe zi, de preferință după o masă cu un lichid. Pentru efectul optim, acesta poate fi utilizat pe termen lung.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prostenal Night 30 Tablete, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.