Propolis brut, 10 g, Apisalecom

6422328000090
6422328000090
1
Drajeuri
Apisalecom
Stoc epuizat
719 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Propolis brut
Propolisul, numit "ceara neagra" in textele antice, provine din pelicula fina de rasina prezenta pe mugurii anumitor arbori, printre care si plopii. Albinele o recolteaza cu mandibula si o transporta in acelasi mod ca si polenul, cu ajutorul picioarelor posterioare. Ele o amesteca apoi cu propriile secretii, saliva si ceara in principal, pentru a o face mai putin vascoasa si a o transforma intr-un soi de mastic. Propolisul se gaseste pretutindeni in stup: cu el, albinele astupa crapaturile, consolideaza fagurii, protejeaza fundul alveolelor unde se afla oua, larve si nimfe, invelesc ca pe niste mumii cadavrele intrusilor prea mari pentru a fi evacuati ( soparle mai ales). Propolisul e, deopotriva, material de constructie si scut impotriva bacteriilor. El contine in principal rasini si ceara, dar si uleiuri esentiale, polen si diverse substante precum vitamine, oligoelemente, antioxidanti etc. Calitatile sale antibacteriene sunt cunoscute din timpuri stravechi, cercetarile recente nefacand altceva decat sa aprofundeze o stiinta milenara.
Mod de Administrare:
Se consuma ca atare, 1-2gr/zi
Atentionari:
A se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana copiilor mici.
Produsul contine substante cu potential alergen(propolis) si este contratindicat consumului de catre persoanele alergice la produsele apicole.
Conditii de Pastrare:
A se pastra la loc uscat, bine aerisit, ferit de lumina directa a soarelui.
Prezentare:
Punga cu fermoar a 10g.
Valabilitate:
2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Propolis brut, 10 g, Apisalecom

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.