Propol2 EMF cu capsuni si miere pentru copii si adulti , 45 tablete, Aboca

8032472005810
8032472005810
1
Comprimate
Aboca
Stoc epuizat
3180 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii Aboca Propol 2 EMF tablete cu capsuni + miere :
Propol 2 EMF tablete cu gust de Capsuni si Miere pentru copii intaresc sistemul imunitar al organismului si mentin sanatatea cavitatii bucale a celor mici, in special iarna. Practice si cu gust placut, tabletele sunt foarte apreciate de copii si pot fi administrate in orice moment al zilei.
Compozitie Aboca Propol 2 EMF tablete cu capsuni + miere:
Propol 2 EMF este un extract multifractionat obtinut in urma unui proces de extractie si fractionare ce contine doua fractiuni nobile ale Propolisului : Flavonoide (Pinocembrina si Galangina) si CAPE (extract feniletilic din acidul cafeic, caracteristic Propolisului).
Administrare Aboca Propol 2 EMF tablete cu capsuni + miere:
Se recomanda administrarea a 2-4 tablete pe zi pentru copiii cu varste intre 3-6 ani si 5-8 tablete pentru copiii mai mari de 6 ani. Pentru un rezultat maxim, dizolvati tabletele in gura.
Mod de prezentare Aboca Propol 2 EMF tablete cu capsuni + miere: 45 tablete.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Propol2 EMF cu capsuni si miere pentru copii si adulti , 45 tablete, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.