Propol2 cu Miere EMF pentru adulti, 30 tablete, Aboca

8032472005803
8032472005803
3
Comprimate
Aboca
Stoc epuizat
3047 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Propol2 EMF este un extract multifractionat obtinut prin extractie si fractionare, care selecteaza cele 2 fractiuni nobile ale Propolisului: Flavonoide (Pinocembrina si Galangina) si CAPE (ester feniletilic al acidului cafeic, caracteristic Propolisului).
Astfel, se elimina acele substante nedorite care determina formarea de filamente solide si depozite de culoare inchisa, indezirabile.
Datorita solubilitatii mari in apa a substantelor functionale, extractul liofilizat Propol2 EMFpermite valorificarea mai buna a proprietaţilor Propolisului.
Ingrediente:
Zahar din Trestie de zahar, Guma de Acacia, Inulina din radacina de Cicoare (Cichorium intybus), suc liofilizat de Capsuni (4,8%), Miere liofilizata (2,4%), aroma naturala (2%), extract liofilizat din flori de Tei (Tilia platyphyllos), extract liofilizat multifractionat de Propolis (Propol2 EMF).
CANTITATE PENTRU DOZA UNITARA - 1 TABLETA
Extract liofilizat multifractionat de Propolis (Propol2 EMF)
3,75 mg
Flavonoide totale *
1,6 mg
din care Pinocembrina + Galangina**
0,45 mg
CAPE (ester feniletilic al acidului cafeic)**
90 mCg
MOD DE UTILIZARE:
Se recomanda administrarea a 2-4 tablete pe zi pentru copiii cu vârste intre 3 si 6 ani si a 5-8 tablete pe zi pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani.
Pentru un efect maxim dizolvati incet tableta in gura.
AVERTIZaRI:
A nu se depaşi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata şi echilibrata şi un mod de viaţa sanatos.
A nu se lasa la indemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat pentru persoanele cu predispoziţie la alergii, mai ales la polen şi la produse apicole, precum si pentru persoanele atopice si astmatice.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Propol2 cu Miere EMF pentru adulti, 30 tablete, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.