PropoGrip Omnimum, 10 plicuri, Hyllan

5949013401563
5949013401563
1
Pulbere
Hyllan Pharma
Stoc limitat
4744 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 10:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

PropoGrip OMNIMUN este un produs de noua generatie, cu o combinatie complexa si unica de ingrediente, ce imbina proprietatile imunostimulatoare dovedite clinic ale complexului activ brevetat Wellmune®, cu forma cea mai concentrata de propolis (tinctura de propolis), Zinc si Seleniu din surse bioactive si doi antioxidanti puternici: Vitamina C si Vitamina B2, pentru potentarea actiunii de sustinere a sistemului imunitar.
Wellmune® este o substanta polizaharida (1,3/1,6 beta-glucan), ce se gaseste in mod natural in cateva alimente, inclusiv ovaz, secara si anumite ciuperci sau drojdii si care reprezinta o inovatie in sustinerea sistemului imunitar si a functionarii normale a mecaniselor de autoaparare ale organismului. Wellmune® are peste 10 studii clinice, cu rezultate care dovedesc proprietatile sale de intarire a sistemului de aparare al organismului, de reducere a incidentei infectiilor virale si bacteriene, precum si a duratei si severitatii simptomelor asociate gripei si racelii, avand rol antiinflamator la nivelul cailor aeriene. Wellmune® este o marca inregistrata a Kerry Group, Marea Britanie. Pentru mai multe informatii in legatura cu ingredientul Wellmune®, accesati site-ul www.wellmune.com.
Formula complexa, ingredientele premium, cu efecte studiate si in concentratii mari, fac din produsul PropoGrip OMNIMUN o alegere corecta, informata si eficienta pentru echilibrul sistemului imunitar.
Indicatii:
Intarirea sistemului de aparare al organismului
Cresterea rezistentei organismului, in perioadele de tranzitie de la un anotimp la altul, precum si in sezonul rece
Reducerea incidentei infectiilor virale si bacteriene
Reducerea inflamatiei cailor respiratorii in gripe si viroze, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor, in fazele acute
Rezistenta scazuta a organismului la stres, in timpul activitatilor fizice si mentale intense
Carente de Vitamina C si/sau Zinc
Beneficii:
Sustine sanatatea si echilibrul sistemului imunitar
Contribuie la functionarea normala a mecanismelor de autoaparare ale organismului
Creste rezistenta organismului in timpul sezonului rece
Reduce incidenta racelilor si a gripei
Sustine si protejeaza organismul de infectii bacteriene si virale, ajutand celulele sistemului imunitar in respingerea si neutralizarea agentilor patogeni
Stimuleaza raspunsul imun in gripe si viroze, reducand simptomatologia si favorizand eliminarea mai rapida a virusului din organism
Reduce inflamatia cailor respiratorii in gripe si viroze
Mentine sanatatea membranelor mucoase
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, in perioadele de efort fizic si intelectual intens
Combate efectele negative ale stresului asupra organismului
Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
Contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal
Sprijina functionarea normala a sistemului nervos
Ingrediente:
Fructoza (agent de incarcare), acid L-ascorbic (vitamina C), Wellmune® (cu 75% 1.3/1.6 beta-glucan), Lynside Forte 100K Zn (drojdie de bere Saccharomyces cerevisiae uscata inactiva, imbogatita cu zinc), pulbere de tinctura de propolis 30%, potentiator de aroma: portocala, Lynside Seleniu 2000+ (drojdie de bere Saccharomyces cerevisiae uscata inactiva, imbogatita cu seleniu), extract din frunze de Stevia rebaudiana (indulcitor), riboflavina (vitamina B2).
Mod de administrare:
Se recomanda administrarea unui plic pe zi, in timpul zilei sau in timpul unei mese. Continutul plicului se dizolva intr-un pahar cu apa sau ceai, la temperatura camerei. Se poate consuma, de asemenea, prin dizolvarea pulberii direct sub limba.
Se consuma 10 plicuri pe luna. Se poate relua consumul, in aceeasi cura de 10 plicuri, luna urmatoare. Nu se recomanda copiilor sub varsta de 16 ani.
Prezentare:
10 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

PropoGrip Omnimum, 10 plicuri, Hyllan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.