Proctorapid Crema 25g, Assista

9894515515
9894515515
1
Crema
Assista
Stoc epuizat
3843 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ProctoRapid crema rectala este solutia pentru reducerea disconfortului cauzat de hemoroizi. Datorita ingredientelor naturale cu eficienta dovedita in tratamentul afectiunilor proctologice, ProctoRapid crema rectala formeaza o bariera mecanica emolienta, lubrifianta si protectoare la suprafata zonei anale si perianale inflamate, calmand astfel durerea, iritatia, senzatia neplacuta de usturime si mancarime. Totodata, produsul accelereaza procesul natural de regenerare a tesutului afectat din jurul hemoroizilor.
Prin compozitia sa, ProctoRapid crema rectala creeaza un mediu nefavorabil dezvoltarii microorganismelor, protejand tesutul lezat de infectii. Datorita ingredientelor atent selectionate, ProctoRapid crema rectala are si o actiune protectoare asupra vaselor de sange de la nivelul hemoroizilor, contribuind la scaderea dimensiunii acestora.
Cititi cu atentie aceste instructiuni inainte de a utiliza ProctoRapid crema rectala, chiar daca ati mai utilizat acest dispozitiv medical. Este posibil ca aceste informatii sa se fi modificat de la ultima utilizare conform ultimelor cercetari in domeniu. Acest dispozitiv medical poate fi eliberat fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati ProctoRapid crema rectala cu atentie pentru a obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp. Pastrati aceste instructiuni pentru ca s-ar putea sa fie necesar sa le recititi.
Informatii generale
Hemoroizii sunt vase de sange inflamate si dilatate ce se formeaza in zona anusului si a partii inferioare a rectului. Hemoroizii pot fi clasificati, dupa localizare, in hemoroizi interni (cu localizare intrarectala), hemoroizi externi (in afara anusului) si hemoroizi micsti (localizati atat intern, cat si extern). Conditiile care favorizeaza aparitia hemoroizilor sunt multiple: sedentarismul, statul prelungit in picioare, munca fizica ce presupune un efort crescut, alimentatia inadecvata (saraca in fibre, condimentata), obezitatea, constipatia cronica sau diareea, sarcina, nasterea.
Simptomele cel mai des intalnite constau in prurit si senzatie de arsura in jurul anusului (cel mai adesea dupa defecare), sangerare (sange rosu aprins ce apare la sfarsitul scaunului) si chiar externalizarea hemoroizilor.
ProctoRapid crema rectala este indicat in:
– preventia si tratamentul hemoroizilor interni si externi;
– tratamentul adjuvant sau de preventie al fisurilor anale, criptitelor, papilitelor, fistulelor anale, anitei si perianitei, trombozelor hemoroidale;
– dupa interventiile chirurgicale de inlaturare a hemoroizilor si post-epiziotomie.
Beneficii Assista ProctoRapid crema rectala
Calmeaza senzatia de mancarime, durere si usturime;
Reduce congestia locala;
Favorizeaza oprirea sangerarii si cicatrizarea leziunilor;
Reduce inflamatia si edemul;
Stimuleaza regenerarea tesutului lezat din jurul hemoroizilor;
Protejeaza tesutul de infectii.
Mod de utilizare Assista ProctoRapid crema rectala
Aplicare externa (perianal):
Dupa toaletarea si uscarea zonei afectate, aplicati ProctoRapid crema rectala pe deget, pe o lungime de 1 cm, si masati usor zona.
Aplicare intrarectal:
1. Infiletati aplicatorul rectal pe filetul tubului.
2. Presati tubul pana in momentul in care crema iese prin orificiul din varful aplicatorului (pentru a lubrifia varful aplicatorului inainte de introducerea in rect).
3. Introduceti complet aplicatorul in rect si presati usor tubul in timp ce scoateti treptat aplicatorul din rect.
4. Dupa folosire, spalati bine aplicatorul.
ProctoRapid crema rectala se aplica de 2-3 ori pe zi sau la nevoie, dupa o prealabila efectuare a toaletei locale, pana la disparitia completa a simptomelor.
Compozitie
Acid hialuronic (sare de sodiu), extract de Hamamelis virginiana, extract de Aloe vera, extract de Ruscus aculeatus, extract de Helichrysum italicum, ulei de migdale, alcool cetilstearilic, octildodecanol, macrogol-6 stearat/stearat de glicol/macrogol-32 stearat, macrogol cetostearileter 12, parafina lichida, poligliceril-6 distearat /esteri de Jojoba/esteri poliglicerici ai acizilor grasi din ceara de albine/alcool cetilic, propilenglicol, fenoxietanol/ p-hidroxibenzoat de metil/ p-hidroxibenzoat de etil/etilhexilglicerina, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata.
Efecte nedorite
In general, tratamentul cu ProctoRapid crema rectala este bine tolerat.
Sarcina si alaptare
Consultati medicul inainte de a utiliza orice produs in timpul sarcinii si alaptarii.
ProctoRapid crema rectala poate fi folosit in sarcina si alaptare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Proctorapid Crema 25g, Assista

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.