Prezervative Mutual Pleasure, 10 bucati, Durex

9980034102
9980034102
1
Prezervati
Reckitt Benckiser
Stoc limitat
5487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 08:33

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Striatii si puncte in relief care o aduc mai repede la orgasm pe ea si lubrifiant Performa care incetineste orgasmul lui.
Prezervativele Durex Mutual Pleasure au fost concepute pentru o experienta intensa pentru ambii parteneri, ajutand la obtinerea orgasmului simultan. Prezervativul are striatii si puncte in relief la exterior, care o aduc mai repede la orgasm pe ea si lubrifiant cu benzocaina la interior, care incetineste orgasmul lui.
Va rugam sa retineti: Lubrifiantul din aceste prezervative poate provoca eruptii, iritatii, arsuri sau mancarimi. Evita contactul cu ochii si spala urmele de lubrifiant dupa utilizare. Daca te confrunti cu iritatii, intrerupe folosirea prezervativului. Daca nu simti nicio imbunatatire, consulta medicul.
Nu utiliza aceste prezervative daca tu sau partenera ta prezentati inflamatii sau zgarieturi pe piele. Daca tu sau partenera ta prezentati dificultati de respiratie sau daca vi se invinetesc buzele atunci cand folositi aceste prezervative, intrerupeti imediat utilizarea lor si chemati doctorul.
Modul special in care fabricam Mutual Pleasure inseamna ca miroase mai bine, prin urmare nimic nu-ti va mai distrage atentia, poti sa te relaxezi si sa te bucuri din plin.
Pentru siguranta, produsul trebuie pastrat intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui.

Caracteristici:
Diametru nominal: 56mm
Cauciuc natural transparent
Forma Easy-On cu rezervor
Testat dermatologic
100% testat electronic
Pachetul contine 10 bucati.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prezervative Mutual Pleasure, 10 bucati, Durex

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.