Prepotent, 4 Capsule, Lhasa Yida

9980034579
9980034579
1
Capsule
Lhasa Yida
Stoc epuizat
4987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar ce nu trebuie să substituie o alimentație variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Poate susține funcția sexuală masculină, menținând apetitul sexual, erecția și ejacularea normale.
Indicat barbaților care și-au pierdut apetitul sexual sau au erecție și/sau ejaculare precoce. Produsul nu creează dependență și nu produce reacții adverse.
Deoarece în urma administrării acestui produs durata contactului sexual se poate prelungii, repetându-se de mai multe ori, se recomandă un consum mai mare de proteine și glucide.
Ingrediente:
Extracte uscate de:
Macca ( Lepidium meyenii), rădăcină -180 mg,
Goji (Lycium chinensis), fructe - 110 mg, Rhodiola rosea, tuberculi - 90 mg,
Schisandra chinensis, fructe - 72,5 mg, L-arginine - 47,5 mg.
Prezentare: cutie cu un blister 2 comprimate a 500mg, e 1gr. 
Mod de utilizare: Numai pentru adulți (peste 18 ani), 1 comprimat cu o jumătate de oră înainte de actul sexual; pentru întreținere, 1 comprimat la 3 zile.
Contraindicații: A nu se depași doza recomandată (1 tabletă la 3 zile). Nerecomandat persoanelor cu afecțiuni cronice de natură cardiacă (hipertensiune arterială), renală, hepatică, neurologică sau psihică. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Nu se recomandă consumul de băuturi alcoolice, energizante, carbogazoase și cafea. Consultați medicul dacă inima dumneavoastră nu este destul de sănătoasă pentru a rezista unui act sexual;
Mod de păstrare: la temperatura camerei (sub 25ºC), la loc uscat și întunecos.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prepotent, 4 Capsule, Lhasa Yida

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.