PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth

9980048598
9980048598
1
Capsule
Stoc limitat
6987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 8 May • 15:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- este un supliment alimentar al cărui rol principal este protecția antioxidantă, alături de îmbunătățirea și susținerea sănătății inimii și funcțiilor creierului;
- PQQ (pirolochinolin chinona) este unul dintre cofactorii implicați în ciclul redox și în dezvoltarea și susținerea sănătății celulelor;
- PQQ facilitează producția de energie în mitocondrii;
- nu poate fi sintetizată în organism, de aceea este nevoie de aport extern;
- la nivel celular, PQQ contribuie la creștea capacității mitocondriilor de a produce și stoca adenozin trifosfatul, dar și stimularea formării de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite, alături de capacitatea de activare a genelor care susțin reproducerea, protecția și repararea mitocondrială.
Ingrediente:
Sare disodică a pirolochinolin chinonei (PQQ) – 20 mg. Capsulă vegetală: hipromeloză. Alte ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare); stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
Precautii:
Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.
Mod de utilizare:
Produsul nu are restricții cu privire la durata de administrare și nu creează dependență.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.