Plasturi Termici pentru Dureri Musculare si Articulare ESI No-Dol, 3 buc

8008843011278
8008843011278
3
Plasture
Esitalia
Stoc epuizat
3987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Plasturi Termici pentru Dureri Musculare si Articulare ESI No-Dol, 3 buc: plasturi cu actiune rapida, utilizati pentru ameliorarea durerilor musculare si articulare provocate de reumatism. Reprezinta o sursa de caldura naturala datorita pulberilor active din componenta (fier, carbon, poliacrilat de sodiu, clorura de sodiu) ce produc o reactie de oxidare in contact cu oxigenul, incalzind zona afectata pentru o durata de pana la 8 ore. Stimuleaza circulatia sanguina, reduc inflamatia articulara si relaxeaza musculatura, diminuand senzatia de disconfort si imbunatatind flexibilitatea incheieturilor. Sunt usor de aplicat si se indeparteaza fara a lasa reziduuri lipicioase.
Ingrediente: pulberi de fier, carbon, poliacrilat de sodiu, clorura de sodiu
Aplicare: se aplica pe zona afectata, pe pielea uscata si curata, fara leziuni si se lasa sa actioneze 8 ore, dupa care se indeparteaza. Nu se aplica un plasture nou in decurs de 24 ore.
Cantitate: 3 buc.
Brand: ESI

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Plasturi Termici pentru Dureri Musculare si Articulare ESI No-Dol, 3 buc

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.