Plasturi cu pelin pentru dureri de genunchi, 6 bucati, Smart Touch

9980048283
9980048283
1
Plasture
Henan Kangdi
Stoc limitat
2697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Datorita uleiului de pelin si mixului de plante medicinale ce intra rapid in piele, circulatia periferica este stimulata, astfel incat poate reduce senzatia de durere si inflamatie. Plasturi cu pelin SMART TOUCH contin uleiuri esentiale naturale ce vin in sprijinul articulatiilor sensibile si dureroase de la nivelul genunchiului. Inca din cele mai vechi timpuri , pelinul a fost utilizat cu incredere , pentru o varietate de afectiuni ale sanatatii , iar una din cele mai importante este cea antiinflamatoare. In urma unui studiu facut de "Jurnalul International de revizuire si cercetare a stiintelor farmaceutice ’’, a rezultat ca extractul de pelin prezinta efecte antiinflamatoare semnificative la nivel musculo-articular.
Ingrediente: Ulei de pelin, Ulei de menta, pulbere magnetica, ulei de osmantus, ulei de eucalipt, scortisoara ca materie prima de amestec.
Mod de utilizare:
1. Curatati zona cu apa calda.
2. Aplicati plasturele pe intreaga lui suprafata pentru un efect cat mai sporit.
3. Asigurati-va ca plasturele este bine lipit pe piele.
4. Masati usor zona si lasati sa actioneze.
5. Fiecare plasture este de unica folosinta. Aruncati-l dupa utilizare.
Precautii:
Doar pentru uz extern.
A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau copiii sub 7 ani.
Nu utilizati in apropierea sau pe o zona cu leziuni ale pielii.
Nu utilizati in caz de alergie a pielii.
Incetati utilizarea daca pielea se inroseste sau se umfla.
Forma de prezentare: 6 bucati

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Plasturi cu pelin pentru dureri de genunchi, 6 bucati, Smart Touch

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.