Plasturi anti - tantari pentru copii si adulti, 6 buc, Kangdi

9980047741
9980047741
1
Plicuri
Henan Kangdi
Stoc epuizat
687 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Plasturii antitantari sunt ideali pentru intreaga familie. Formula 100% naturală, sigură și eficientă, impregnată cu uleiuri esențiale de eucalipt,
lamaie si extract de lavanda va ofera o protectie eficienta impotriva intepaturilor de tantari de pana la 72 ore. Sunt foarte usor de aplicat, iar formula hipoalergenica a plasturilor asigura ca acestia sunt potriviti chiar si pentru cei cu pielea sensibila sau predispusa la alergii.
Precautii:
1. Acest produs este fabricat cu ingrediente naturale non-toxice si, prin urmare, estecomplet sigur de utilizat.
2. Nu aplicati produsul direct pe piele sau ochi. Daca parfumul emis de plastureeste deranjant, va rugam sa nu mai utilizati produsul.
3. Va rugam sa va spalati pe maini dupa ce utilizați produsul.
4. Acest produs este destinat exclusiv uzului extern. Nu aplicati direct pe piele. Daca, în mod accidental, produsul este ingerat va rugam clatiti bine gura cu apa.
Mod de utilizare:
1. Este recomandat a fi purtat in drumetii, la pescuit, in curte, in parc sau in orice alta locatie unde tantarii isi fac simtita prezenta;
2. Pentru a folosi produsul rupeti folia de protectie si atasati partea adeziva in locuri apropiate de piele precum pe bluza/tricou, pantaloni, fusta, sosete, caruciorul copiluluietc;
3. Plasturele are o eficienta de pana la 72 de ore, insa efectul va scadea treptat dupa 36 de ore.
Ingrediente:
Ulei esential compus din extract de lamaie si eucalipt; Extract de lavanda; Extract de lemongrass
Prezentare:
6 buc.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Plasturi anti - tantari pentru copii si adulti, 6 buc, Kangdi

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.