Piz Buin Ultra Face Fluid 30+ 50ml

3574661119151
3574661119151
1
Lotiune
Piz Buin
Stoc epuizat
3598 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii
Cu filtre avansate UVA / UVB , acest spray de soare ofera protectie imediata si eficienta soare . Imbogatit cu puternic anti - oxidant * feverfew PFE ™ , ajuta la prevenirea soare induse de imbatranirea prematura a pielii . Formula ultra usoare, non gras si nu absoarbe imediat in piele fara a lasa urme albe . Acesta ofera o hidratare de lunga durata pentru a mentine pielea moale si in timpul expunerii la soare .
Se absoarbe imediat
Textura foarte usoara
Textura non- gras
Hidratare pentru intraga zi
Utilizare:
Aplicati generos si uniform inainte de expunerea la soare . O cantitate redusa scade nivelul de protectie in mod semnificativ . Reaplica frecvent , mai ales dupa transpiratie , inot.
Agitati inainte de pulverizare.
Pulverizati in palme apoi intindeti pe fata si corp.
Prezentare:
200 m

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Piz Buin Ultra Face Fluid 30+ 50ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.