Picături pentru ochi Isomar Occhi Plus, 10 ml, Euritalia

9980037078
9980037078
1
Picaturi O
Laboratoires Svr
Stoc epuizat
3326 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Isomar Ochhi Plus este recomandat în mod special în tratamentul ochilor uscați datorită compoziției bogate ce calmează rapid senzația de arsură și iritație cauzate de uscăciunea oculară. Datorită formulei inovatoare contribuie la calmarea simptomatologiei uscăciunii oculare prin 5 acțiuni: 1. Osmoprotectivă: una din principalele cauze ale uscăciunii oculare este reducerea anormală a secreției lacrimale datorită alterării echilibrului osmotic natural celular. Conține complexul inovator Iso Eye Plus® ce oferă o acțiune osmoprotectoare, hidratează și protejează celulele epiteliale ale corneei împotriva alterărilor celulare cauzate de hiperosmolaritate. 2. Hidratantă: apă de mare hipotonică stimulează absorbția crescută osmotică crescând nivelul de hidratare al ochilor. 3. Lubrifiantă: acidul hialuronic și hipromeloza lubrifiază suprafața oculară scăzând viteza de evaporare a filmului lacrimal. 4+5. Revigorantă și calmantă: formula este completată de extracte naturale vegetale: albăstrele, gălbenele, eufrasia și cineraria ce conferă acțiune revigorantă și calmantă în cazul ochilor roșii și iritați. Se recomandă în prezența oricărui tip de lentile de contact. Pentru o eficiență lubrifiantă și calmantă mai mare se recomandă aplicarea picăturilor înaintea utilizării lenților de contact.
Precauții și avertizări: produsul este recomandat doar pentru uz oftalmic. Nu utilizați produsul dacă amabalajul este deteriorat. Nu utilizați dacă nu sunteți compatibilili cu oricare din componentele preparatului. După aplicarea produsului așteptați cel puțin 15 minute înaintea utilizării unui tratament oftalmic medicamentos. Nu atingeți vârful flaconului de membrană conjunctivală. Nu țineți produsul la îndemână și vederea copiilor. A nu se utiliza după expirarea termenului de valabilitate. Depozitați la temperatura ambientală. După utilizare, nu aruncați flaconul în locuri nerecomandate. Consultați medicul specialist în cazul în care problema oculară persistă.

Instrucțiuni de folosire: Deschideți amabalajul exterior, scoateți flaconul, rotiți capacul pentru desigilare și picurați 1-2 picături în ochi. Închideți capacul și soluția rămasă în flacon poate fi utilizată până la 30 de zile de la desigilare. Aplicarea se poate repeta de 3-4 ori pe zi.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Picături pentru ochi Isomar Occhi Plus, 10 ml, Euritalia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.