Pharmadoct Stopdol Pain Relief Punga Gel Terapia Cald-Rece

9980038012
9980038012
1
Gel
Pharmadoct
Stoc epuizat
1992 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Punga reutilizabila la rece si la cald OXD este foarte flexbila si extrem de usor de folosit.
Pachetul contine o punga cu gel OXD (28cm X 14cm), reutilizabila, la rece si la cald, si o husa textila cu banda elastica ajustabila si rezistenta pentru a ajuta la fixarea pungii in diferite zone ale corpului.
Pentru utilizarea la rece
-Recomandat pentru diminuarea durerii si inflamarii cauzate de leziuni sportive, inflamatii acute, dureri reumatice, umflaturi, hematoame, contuzii, entorse, hipertermie, leziuni musculare sau articulare.
Indicatii pentru utilizarea la rece: Se pune punga cu gel in congelator timp de cel putin 2 ore.
Poate fi pastrata ȋn congelator pana la urmatoarea utilizare.
Gelul ramane perfect flexibil pana la o temperatura de -27 °C.
Pentru utilizarea la cald:
-Recomandat pentru durerile reumatice non–inflamatorii, sciatica, lumbago, dureri musculare, tensiuni musculare, torticolis, reumatism, hipotermie.
Indicatii pentru utilizarea la cald:
-Punga reutilizabila trebuie ȋncalzita ȋn apa (max. +80⁰C) sau ȋn cuptorul cu microunde pentru 1- 2 minute (ȋntr-un recipient cu apa).
Isi mentine vascozitatea la ȋncalzire. dureri reumatice non-inflamatorii (sciatica, lumbago, dureri musculare, tensiuni musculare).
Pentru a evita degeraturile si/sau arsurile, nu aplicati direct pe piele: ȋnfasurati ȋn husa din set inainte de utilizare.
Forma de prezentare: punga de 28cmX14 cm.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pharmadoct Stopdol Pain Relief Punga Gel Terapia Cald-Rece

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.