Periuta de dinti electrica D12-513 3D, 7600 oscilatii/min, Oral-B Vitality

9980018568
9980018568
1
Dispozitiv
Oral B
Stoc epuizat
9379 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Curatare superioara fata de o periuta manuala obsinuita. Oral-B Vitality 3D ofera albire, curatare superioara si indepartarea placii bacteriene. Capul de periuta se adapteaza pentru o curatare individuala a fiecarui dinte pentru a indeparta placa bacteriana si a indeparta petele cu blandete.
Periuta Vitality 3D White are aceleasi oscilatii si rotatii 2D ca restul gamei, pentru o indepartare semnificativa a placii bacteriene. Manerul impermeabil ofera siguranta electrica si este protejat pentru a fi uitilizat in baie. Conecteaza unitatea de incarcare la o priza si aseaza manerul periutei pe unitatea de incarcare.
Capul unic, rotund, oscileaza cu blandete pentru a sparge placa si se roteste pentru a o indeparta mai mult decat o periuta clasica. De asemenea, imbunatateste sanatatea gingiilor.
Mod de Curatare Zilnica cu miscare 2D
7.600 de oscilaţii / rotatii pe minut
Alege propriul tau mod de curatare
Oral-B ofera o varietate de capete de periute de dinti care se potrivesc cu nevoile igienei tale orale. Oral-B Vitality 3D White este compatibila cu o varietate de capete de periuta, astfel incat tu sa primesti de fiecare data curatarea de care ai nevoie.
Afla cand sa schimbi capul de periuta.
Cand perii indicatori se uzeaza pe jumatate este un semn ca trebuie sa inlocuiesti capul periutei pentru o curatare mai eficienta (aproximativ o data la fiecare 3 luni).
Capul de periuta Oral-B White este proiectat pentru a indeparta cu blandete petele.
Mebrana cauciucata de curatare, inspirata de medicii stomatologi, ofera o albire naturala.

De ce sa folosesti o periuta de dinti electrica?
Oral-B este marca de periute electrice numarul 1 in recomandarile medicilor dentisti din intreaga lume.
Tot mai multi dentisti recomanda acum folosirea periutelor electrice pentru a evita greselile frecvente de periere care pot cauza probleme dentare. Oral-B Vitality 3D White detine mai multe functii, pentru un rezultat cat mai bun in urma periajului.
Periutele de dinti electrice ajuta la eliminarea erorilor de periere care pot cauza probleme gingiilor.
Descopera o curatare profesionala
Imbunatateste-ti experienta de periaj si indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana decat o periuta clasica. Inspirata din instrumentele medicilor dentisti, Oral-B Vitality 3D White a fost proiectata cu atentie pentru a-ti oferi tie si intregii tale familii o experienta de periaj unica care iti ofera atat siguranta, cat si eficienta. Pentru dinti curati si gingii sanatoase, Oral-B Vitality 3D White curata cu blandete locurile in care s-ar putea acumula placa bacteriana, oferind o curatre remarcabila inclusiv in zonele greu accesibile si este blanda cu dintii si gingiile.
Periuta Vitality 3D White are aceleasi oscilatii si rotatii 2D ca restul, pentru o indepartare semnificativa a placii bacteriene

Review

General

Tip produs Periuta dinti
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Curatare
Zona corporala Dinti
Cantitate 1 bucata

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Periuta de dinti electrica D12-513 3D, 7600 oscilatii/min, Oral-B Vitality

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.