Pasta de dinti Blend-a-Med 3D White, 50 ml, Procter Gamble

9980033600
9980033600
1
Pasta Dint
Procter Gamble
Stoc epuizat
476 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Blend-a-med 3D White este o pasta care te ajuta sa-ti pastrezi respiratia proaspata cu pana de 6 ori mai mult! Iti ofera increderea si motivatia necesara pentru a actiona. Nu numai ca este plina de prospetime, dar are acelasi efect de albire asupra dintilor precum restul pastelor marca 3D White.
* Contine agenti 3D Fresh si particule de albire care actioneaza asupra limbii, suprafetelor gingiilor si dintilor
* Datorita microgranulelor sale unice, dintii tai sunt de un alb stralucitor pe 3 dimensiuni - din fata, din spate si chiar si in spatiile interdentare!
Pentru protectia intregii cavitati bucale, utilizeaza pasta de dinti impreuna cu apa de gura.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Blend-a-Med 3D White, 50 ml, Procter Gamble

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.