Parusan Tonic Energizant pentru bărbați, 200 ml, Theiss Naturwaren

4016369840627
4016369840627
1
Lotiune
Stoc limitat
4063 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
- Stimulează circulația la nivelul scalpului;
- Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive;
- Reduce căderea părului și accelerează faza de creștere a părului.
Ingrediente:
Formula unică pe bază de ingrediente de calitate superioară (substanța activă AnaGain pe bază de extract de lăstari de mazăre, biotină, L-arginină și vitamina E) ce au un efect pozitiv împotriva căderii părului și accelerează semnificativ creșterea acestuia.

Mod de utilizare:
Se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, se lăsă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit.
Prezentare:
200 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Parusan Tonic Energizant pentru bărbați, 200 ml, Theiss Naturwaren

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.