Pachet Ulei Bronzant Photoderm 50+ , 200 ml si Autobronzant Photoderm 150 ml, Bioderma

6425040000867
6425040000867
1
Ulei
Stoc epuizat
4797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ulei bronzant
Descriere:
Spay parfumat, rezistent la apa cu factor de protectie SPF 30. Potrivit pentru pielea normala si sensibila, pentru corp si par.
Caracteristici:
protectie anti-UVA-UVB, in combinatie cu bioprotectia celulara, previne alergiile solare si imbatranirea prematura a pielii,
Photoderm Bronz stimuleaza, intensifica si prelungeste bronzul natural,
textura transparenta, non-grasa, nu usuca pielea,
non-comedogenic, hipoalergenic, fara alcool, fotostabil toleranta excelenta..

Photoderm Autobronzant
Produsul autobronzant pentru corp Bioderma Photoderm Autobronzant este garantia pielii frumos bronzate, tot timpul anului.
Caracteristici:
da pielii un aspect sanatos, ca sarutat de soare
se aplica usor si se absoarbe perfect
hidrateaza si catifeleaza epiderma
hidrateaza si hraneste
efect de lunga durata

Ulei bronzant

Cum sa utilizati:

Aplicati uniform o cantitate suficienta, inainte de expunerea la soare Repetati procedura dupa necesitate. Feriti bebelusii si copii mici de razele directe a soarelui. Supraexpunerea la soare este un risc grav pentru sanatate.


Photoderm Autobronzant 

Cum se utilizeaza:

Se aplica o cantitate adecvata de produs pe intregul corp. Se intinde temeinic si uniform. Se vor urma instructiunile incluse.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pachet Ulei Bronzant Photoderm 50+ , 200 ml si Autobronzant Photoderm 150 ml, Bioderma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.