Pachet promo Coenzima Q10 & Carnitina, 30 capsule + Omega 3 , 60 capsule, Walmark

8596024017374
8596024017374
1
Capsule
Walmark
Stoc epuizat
3297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Coenzima Q10 poseda proprietati antioxidante, prin care ajuta la apararea organismului uman de efectele nocive ale radicalilor liberi, acestia fiind responsabili de imbatranirea celulara. In cadrul reactiilor biochimice desfasurate in mitocondriile celulare, coenzima Q10 participa la procesul de obtinere a energiei celulare din alimentele consumate si transfer al acesteia. Este importanta in perioadele cu nevoi energetice crescute sau pentru a sustine eforturile deosebite, atat in musculatura scheletului cat si in muschiul cardiac.
O alta sursa semnificativa de energie este L-carnitina care ajuta productia de energie din celule transportand acizii grasi spre organele care ii folosesc si metabolizeaza. Astfel L-carnitina contribuie la controlul greutatii, cat si la recuperarea musculara dupa exercitii fizice.

Walmark Coenzima Q10 + Carnitina:
Contine o formula puternica recomandata, in mod special, persoanelor active fizic;
Contine o combinatie optima de Coenzima Q10 si Carnitina;
Are la baza o formula pe baza de ulei pentru o absorbtie ridicata;
Este un produs fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificate GMP.

Utilizat pentru:
Persoane care au nevoie de sustinere pentru protectia inimii.
Persoane care urmeaza tratament cu statine.

Sursa bogata in acizi grasi polinesaturati Omega 3 cu un continut ridicat de EPA si DHA, contine ulei de peste purificat din zone ecologice curate din jurul Peru. Este imbogatit cu vitamina E sub forma de d-alfa-tocoferol pentru a preveni oxidarea si pentru a mentine prospetimea uleiului.
  • Fara conservanti.
  • Fara coloranti.
  • Potrivit pentru gravide.
  • Fara zahar.
  • Fara gluten.
  • Fara lactoza.
Efectele principalelor ingrediente: EPA si DHA contribuie la buna functionare a inimii, DHA contribuie la functionarea normala a creierului si a vederii, Vitamina E contribuie la protejarea celulelor organismului impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
Compozitie/capsula:
Coenzima Q10 - 10,00 mg 
Carnitina - 50,00 mg

Portia zilnica recomandata:  1-2 capsule. 

Administrare: Ca supliment alimentar, una-doua capsule zilnic, luate cu apa in timpul mesei sau dupa mese.

Prezentare: Cutie cu 30 de capsule. 

Omega 3 

Ingrediente/2 capsule:  Ulei de peste, gelatina, agent de umezire: glicerina; D-alfa-tocoferol. 

Mod de utilizare:  Ca supliment alimentar, cate 1 capsula de 2 ori pe zi. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA. 
A se administra oricand in timpul zilei, de preferat dupa o masa. Pentru beneficii maxime administrati in mod regulat, in fiecare zi.

Precautii:  Acesta este un supliment alimentar. A nu se depaşi portia zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat şi echilibrat şi al unui mod de viaţa sanatos. A nu se lasa la indemana şi vederea copiilor. 
A nu se administra copiilor sub 3 ani.
A se pastra in loc uscat, ferit de lumina şi caldura

Forma de prezentare: 60 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pachet promo Coenzima Q10 & Carnitina, 30 capsule + Omega 3 , 60 capsule, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.