Ovoron formarea colagenului x24 capsule, Plantapol

9980023862
9980023862
1
Capsule
Naturapharma
Stoc limitat
8497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 May • 08:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Efecte: Ovoron contine Vitamina C si ingrediente de inalta calitate ce contribuie la formarea colagenului si ajuta la buna functionarea a ligamentelor si a sistemului osos
Ovoron este o formula special care contine Ovomet: membrana extrasa din coaja de ou ce se obtine ptine doua metode brevetate. Membrana din coaja de ou contine colagen, sulfat de condroitina, acid hialuronic, sulfat de glucozamina.
Beneficii:
Colagenul de tip V participa la construirea membranelor celulare, placenta si par.
Colagenul de tip I este situat in sistemul circulator, oase si ligamente iar colegnul de tip X este asociat cu tipul V si tipul I care sunt situate in cartilajul mineralizat.
Membranele de ou sunt structuri de colagen care ajuta la dezvoltarea si care furnizeaza matrice organica pentru acumularea de calciu si formarea cojii de ou.
Extractele de Boswellia si Curcuma sunt doua dintre extractele de plante cele mai folosite din medicina alternativa si cel mai frecvent testate din companiile farmaceutice
Mod de administrare: 1 capsula pe zi, numai pentru adulti de preferat dimineata
Contraindicatii: trebuie sa evite administrarea produsului, persoanele alergice la ou. Produsul poate fi administrat pe o perioada indelungata
Compozitie:
Extract uscat de Curcuma (Curcuma longa) - 50 mg
Vitamina C - 12 mg
OVOMET (Membrana din coaja de ou) - 300 mg
Extract uscat de Boswellia (Boswellia serrata) - 50 mg
Prezentare: 24 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ovoron formarea colagenului x24 capsule, Plantapol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.